USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучани хочуть, аби їх виселили з аварійного помешкання

7 Листопада 2016 08:16
Мешканці багатоповерхівки по вулиці Кондзелевича,5 просять міську владу виселити їх нарешті з аварійного помешкання.

Про це йдеться у петиції, які зареєструвала Анастасія Марчук.

Зі слів жінки, будинок вкрай аварійний: постійна вогкість та пліснява, стіни вкриті тріщинами, постійний холодом, а каналізаційна труба от-от прорве.

Як зауважує авторка петиції, влада постійно обіцяє відселення та чомусь не знаходить можливості втілити це.

«Прошу провести нарешті вже відселення мешканців будинку по вулиці Кондзелевича 5, який знаходиться в аварійному стані!!! Лучани та взагалі не байдужі люди, допоможіть нам добитись правди у нашої "чарівної" влади.

Будинок знаходиться в державній власності, приватизувати квартири ми не можемо, щоб самим облагородити. Будувати водовідведення з підвалу влада відмовляється (а жаби та щурі нам аж тааааак сильно "подобаються"). Жити в умовах повної вологості та плісняві шкідливо для людини. Стіни в тріщинах, каналізаційна труба скоро прорве (постійно стоїть жахливий сморід у під’їзді).

Постійно влада обіцяє відселення та чомусь не знаходить можливості втілення. Вже за стільки років надавали б житло хоча б 1 сім’ї на рік. Централізованого опалення немає. Постійний холод.

В ЄС ідемо, шановні! Оберігаємо жителів України та зберігаємо пам’ятки державного значення. Я прошу вас наші депутати, шановні, вже щось вирішити! Чи потрібно знову розпочинати судову тяганину та дійти до Міжнародного суду з прав людини? Ви порушили наші права неодноразово», - йдеться в тексті петиції.

Станом на 7 листопада петицію підписали осіб з 300 необхідних.

До кінця збору підписів залишилось 7 днів. Підписати петицію можна ТУТ.

Як повідомяло Інформаційне агентство Волинські Новини, про ймовірне руйнування булинку на вулиці Кондзелевича,5 стало відомо ще у 2014 році. Проте минуло вже 2 роки, а цю проблему міська рада не вирішила й досі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 7 Листопада 2016 09:42
Ну дик виселіть їх на х.....
Все Показати IP 7 Листопада 2016 09:44
житло на ато в
WWW. Показати IP 7 Листопада 2016 12:08
185 підписів залишилось за 7 днів, не встигнуть явно, та й кому воно потрібне :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus