USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучани подарували тепло хворим діткам

27 Листопада 2015 18:28
Майстер - клас з пошиття новорічних іграшок відбувся 26 листопада в рамках акції «Тепла іграшка надії» запідтримки Агентства BTL.Волинь та Благодійного фонду "СТОПРАК".

Як правильно шити і передавати тепло хворим діткам за допомогою іграшок розповідали об’єднання майстрів «Світ нашими руками».

Під час заходу кожен охочий міг зробити благодійний внесок і цим допомогти онкохворим діткам.

Майстер-клас проводили прекрасні спеціалісти своєї справи: Руслана Цибуліна та Катерина Новак.

«Життя - важка штука … Але попереду нас чекають Різдвяні свята. І всі дітки всесвіту повинні відчути, що їхнє життя – це казка, що вони маленькі принци і принцеси. Що Святий Миколай, Дід Мороз, маленький Ісусик існують. Вони роблять їх життя кращим. Зробити життя дитини казкою може кожен дорослий. Допомагайте діткам, даруйте їм позитивні емоції. Це варте того, щоб бачити їхні щасливі оченята» – вважає Марія Адамчук, Президент БФ «СТОПРАК».

Автор ідеї, Аня Єкименко, розповіла чому акція отримала назву «Тепла іграшка надії»:

«Перед новим роком всі хочуть зробити щось добре і принести приємне у світ. Ми вирішили, що треба допомагати дітям. Тому створити таку акцію. Коли люди шиють іграшки,то вони віддають свою енергетику і дарують тепло іншим. Всі, хто купує ці іграшки, відповідно приносять це тепло додому».

До ініціативи долучилося чимало охочих. Робити добру справу більшість прийшли із сім’ями. Всі творчо і серйозно поставились до виконання завдань. Гуртом обговорювали дизайн іграшок і питали порад один в одного, як краще оформити свої вироби. Під час заходу кожен охочий міг зробити благодійний внесок і цим допомогти діткам, які хворі на невиліковні хвороби. Кошти, зібрані під час майстер-класу, було перераховано і передано БФ «Стопрак». Загальна сума становила 702 гривні. Долучитися до акції та допомогти може кожен. Іграшки можна придбати 14 грудня 2015 року під час театралізованого дійства «Казки Олє-Лукоє» у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

«Перед новим роком всі хочуть зробити щось добре і принести приємне у світ. Ми вирішили, що треба допомагати дітям. Тому створити таку акцію. Коли люди шиють іграшки, вони віддають свою енергетику і дарують тепло іншим. Всі, хто купує, відповідно приносять це тепло додому».

До чудової ініціативи долучилося багато охочих. Приємно те, що зробити хорошу справу прийшли діти, серед яких було чимало хлопчиків. Всі творчо і серйозно поставились до виконання. Гуртом обговорювали дизайн іграшок і питали порад один в одного, як краще оформити свої вироби.

«Мама два дні тому сказала, що ми підемо шити новорічні іграшки і я ніяк не могла дочекатись, коли ж настане четвер і ми нарешті будемо шити.

Кошти, зібрані під час майстер-класу, було перераховано і передано БФ «Стопрак». Загальна сума становила 702 гривні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, благодійний Фонд “СТОПРАК” розпочав збір подарунків діткам, хворим на рак, до свято Миколая.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 10:33
Руслана, ти молодець. Пишаюся тобоюю і твоїми друзями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus