USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани просять світлофор на вулиці Володимирській

22 Червня 2016 15:04
Лучани просять міські владу встановити світлофор на аварійно небезпечній ділянці дороги на вулиці Володимирській.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій 21 червня.

«Звертаюся до Вас з проханням встановити світлофор на пішохідному переході ,що знаходиться по вулиці Володимирській біля кондитерської фабрики. На цьому пішохідному переході за останні роки було багато аварій(навіть з летальними випадками), страждають та гинуть люди.

Оскільки перехід встановлений в неправильному місті (ОБХОДЬТЕ АВТОБУС З-ЗАДУ), не всі водії його бачать, а якщо й бачать,то не всі зупиняються. З десяти авто зупиняється лише одне. Звертаю Вашу увагу,що в цьому районі проживає багато школярів, яким важко переходити цю дорогу», - йдеться у петиції .

За станом на 22 червня петицію, яку зареєструвала Олена Борсук, підписало 14 лучан.

Підписати петицію можна ТУТ.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 15 травня цього року на вулиці Володимирській у Луцьку через ДТП постраждали жінка поважного віку й дитина.

26 квітня 2016 року автомобіль «Шевроле» зачепив дівчину, що переходила дорогу на пішохідному переході на цій же вулиці.

У жовтні минулого року на цій же вулиці поблизу пішохідного переходу автомобіль ВАЗ врізався у позашляховик Mercedes. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 22 Червня 2016 15:42
Толку то. У нас на МКС не раз був свідком як і дорогі авто так і вітчизняні ігнорують червоний сигнал. От навіть вчора був випадок стояв на світлофорі в лівому ряду, повертав додому, дівчина з візком почала переходити до тролейбусу, а з правого ряду прадо на червоний попер в сторону Забороля. Коли були даішники, то частенько стояли на вогові, або біля шиномонтажу і ловили таких уродів. А тепер вседозволеність. До світлофора варто ще і камеру встановлювати, яка фіксуватиме номери порушників. Я тільки за.
також треба Показати IP 22 Червня 2016 15:55
на вул потебні 48 біля зупинки коли народ іде в лікарню неможливо перейти дорогу.. цікаво чим думвли як ставили зупинку..-- як перейти дорогу до лікарні.
Ольга Показати IP 22 Червня 2016 17:13
Перед зупинками по обидва боки розмістити лежачі поліцейські, а далі через кожні 50- 60 метрів, як за кордоном, тоді може буде толк, а світлофор розуму крутеликам на "прадо", чи хамерах не додасть, і п'яних за кермом не протверезить! Лежачі поліцейські!, - може таку петицію потрібно, причому по всьому місту!
да до ольга Показати IP 22 Червня 2016 18:02
лежачі по всьому місту! а чи не на часі посилити покарання за порешення правил?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus