USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять завершити призупинений ремонт дворів

8 Листопада 2016 18:45
Серед проблем, які найбільше хвилювали лучан впродовж останніх двох тижнів – незавершені ремонтні роботи низки прибудинкових територій.

Про це йшлося під час оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови 8 листопада.

Серед звернень у групу оперативного реагування «15-80», які найбільше турбували лучан впродовж останніх двох тижнів - прохання завершити ремонтні роботи на прибудинкових територіях. Про це повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Так, лучани просять закінчити розпочаті раніше ремонтні роботи на вулиці Винниченка, 25, Стрілецькій, 35, Потебні, 52а, Гулака-Артемовського, 16, Кравчука, 28, 32. Також просили відремонтувати дорогу на вулиці Федорова, біля ЗОШ №25 та дитячого садочка, заасфальтувати ями на дорогах на вулицях Липинського, 15, Привокзальній, 2. Підрізати гілля на деревах та кущах просили вздовж вулиці 8 березня.

Окрім цього, тривалий час не здійснюють благоустрій після ремонтних робіт на тепломережах на вулицях Гордіюк, 33а, Гулака-Артемовського, 1, Кравчука, 19, 19б, Загородній, 5.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що з приводу ремонту прибудинкових територій запланували провести нараду з будівельниками. Він запевнив, що всі розпочаті ремонти завершать, нагадавши, що у місті залишається багато прибудинкових територій, які не починали ремонтувати.

Нагадаємо, що лучани раніше скаржилися на те, що ремонти дворів, здійснені за кошти міського бюджету, тримаються «до першої зливи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
жителі Показати IP 8 Листопада 2016 19:50
Нехай би не починали, коли ще думають, чи будуть закінчувати!!!!! На Стрілецькій біля амбулаторіі сімейноі медицини, що обслуговує Вишків, не можна пройти, бо зняли асфальт! Коли буде ремонт?!
вк Показати IP 8 Листопада 2016 20:01
Лучани дуже просять закінчити ремонт прибудинковоі територіі біля амбулаторіі сімейноі медицини на Стрілецькій, бо жителям Вишкова різного віку важко туди добратися. Асфальт зняли, болото, рови.....
вимогливий Показати IP 9 Листопада 2016 09:31
Лучани не просять, а вимагають завершити ремонт. Бо яка не була якість дороги, але хоча б можна було перейти через двір, а тепер на Соборності хоч визивай гелікоптер. Краще б не чіпали! А то це не благоустрій , а знущання над мешканцями. Цікаво а пан Мер хотів би собі таке у дворі - з 21 вересня аж по сьогоднішній день?????
Місцевий Показати IP 9 Листопада 2016 10:01
Такий ідіотизм може бути тільки в Луцьку.. На Стрілецькій вже місяць як здерли асфальт. Болото по вуха! Нащо було дерти, якщо заасфальтовувати не збираються? + наш край збоку - щодня доставка товару гарцює по тротуару- не пройти не проїхати! Поліцейські замість того щоб тих водіїв штрафувати - пішоходів за 50 грн ловлять..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus