USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучани проводили добровольців на Схід

2 Вересня 2014 22:00
Добровольців, які зголосилися до лав Третього запасного батальйону Добровольчого українського корпусу, ініціатором створення якого є «Правий сектор», проводили на Схід десятки лучан.

У зону бойових дій бійців проводили 2 вересня перед пам’ятником Тарасу Шевченку у Луцьку.

Серед тих, хто відчув поклик захищати Україну від окупантів – не лише молодь, а й представники поважного віку. Так, один із добровольців, якому вже виповнилося 55 років, розповів, що готовий виконувати накази командирів і, якщо буде потрібно, не вагаючись, піде у бій.

Загалом сьогодні дванадцятеро добровольців-волинян вирушають у зону бойових дій. Варто зазначити, що бійцем Корпусу може бути будь-яка людина, яка досягла 18-річного віку, незалежно від національної, партійної та релігійної приналежності. Боєць Корпусу повинен бути фізично та психічно здоровою людиною з високим рівнем морально-психологічних якостей та бойового духу.



Перед від’їздом бійців ієрей Артем Кованський, священик Храму Холмської Божої Матері, прочитав молитву. Він розповів, що сьогодні благословляють патріотів, які йдуть захищати Батьківщину.

«Є така заповідь Божа: шануй батька і матір свою, і добре тобі буде жити на землі. Ця заповідь вимагає не просто шанувати батьків, а й вимагає шанувати рідну землю, яка нас ростить та годує. Ті хлопці виявляють найбільшу любов – йдуть захищати Батьківщину», - зауважив священик.



З його слів, бійці віддають себе у жертву за свій народ для того, щоб кожен українець отримав незалежність та мирне життя. Ісус звершив свою жертву, а ми повинні звершити свою на Голгофі Батьківщини, віддавши час, сили, здоров’я і часто навіть життя заради того, щоб тисячі інших людей жили у спокої та мирі. Він наголосив. що добровольці роблять дуже велику справу, і ми повинні за них щодня молитися, аби вони повернулися додому.

Після молитви та благословення він нагадав бійцям, що вони відстоюють правду, та закликав не забувати щодня молитися, адже усе, що неможливо в людей, можливо у Бога. Він побажав їм повертатися живими та здоровими. А тих, хто чекатиме їх удома, він закликав молитвами, матеріально та морально підтримувати тих, хто воює за нас. Він наголосив, що Україну ніхто ніколи не знищить, тому що ми на своїй землі.

Після короткого прощання з добровольцями рідними та близькими, автівки з бійцями вирушили на Схід.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
луцьк Показати IP 2 Вересня 2014 22:13
Храни ВАС бог, там зараз все важче.
Анонім до луцьк Показати IP 3 Вересня 2014 09:16
Но больше всего рашисты боятся «Правого сектора». Бойцы «ПС» не имеют обозов, штабов и других обременяющих формирований. В основном, это мобильные группы отчаянных бойцов, многие из которых учатся воевать на ходу. Тем не менее, «правосеков» не так легко накрыть «Градами», «Ураганами» и даже минометами. Они не сидят на месте и ночью передвигаются очень профессионально. Именно за такой моделью ведения боевых действий в огромной степени зависит благоприятный для Украины исход этой войны.
вм Показати IP 2 Вересня 2014 22:44
очень много цветов живых и в полях и в таехных далях только жалко что редко их человеку при жизни дарят а когда он уходит навек под скрепящую медь и всхлыпы даже если завьюжит снег щедро ими его засыпят а зачем они уходящим вы живым их дарите чаще....бауков шкода що мало людей прийшло...дуже шкода
Анонім Показати IP 2 Вересня 2014 22:50
НЕХАЙ АНГЕЛИ ХРАНИТЕЛІ ОБЕРІГАЮТЬ ВАС!!!
Всезнайко Показати IP 2 Вересня 2014 23:20
Багато, дев"ять чоловік відправили... А де данильчук, соломатін, руслан?
Тинічогонезнаєш до Всезнайко Показати IP 2 Вересня 2014 23:47
Данильчук вже третій місяць як на Сході!
Просто до Всезнайко Показати IP 3 Вересня 2014 01:05
Данильчук вже давно в "Азові", приїхав на ротацію на 5 днів і поїхав назад. А от Руслан.....
БЕРКУТ Показати IP 2 Вересня 2014 23:23
А кому потрібна ця показуха у центрі міста, тим більше при такій убогій организації...
Рубати до БЕРКУТ Показати IP 3 Вересня 2014 02:17
Знаєш от у міліції хороша була і організація і показуха і все ....... а от сволочі сволочами.... і це собако не показуха ... щире зізнання що є люди які їдуть воювати і необсцикаюють собі ноги як ти ....... я надіюсь що Бог почне вже вас карати .... скоти!!! Як взагалі задовбали ці всі інтернетовські тролі і недобиті ідіоти .... Награбастали собі бабла накоїли злочинів а тепер сидите тут і пробуєте заплямити інших.
Анонім до Рубати Показати IP 3 Вересня 2014 09:40
от цікаво було б на тебе подивитись, Напевно з памперсів тебе навчили вбивати тих, хто має іншу точку зору. Бо виховувався на американських бойовиках. Такі як ви плямуєте людей більше за кого, і нашу Волинську землю теж! ДЕШЕВИЙ ПІАР І ТАКИЙ ЖЕ ПАТРІОТИЗМ. Бо справжній патріотизм - це любов, а не ненависть до СВОЇХ.
оля Показати IP 2 Вересня 2014 23:51
Багато.....дуже шкода рідних
Петро Показати IP 2 Вересня 2014 23:54
Молодці хлопці! Мужній крок!
777 Показати IP 3 Вересня 2014 03:29
коментар було видалено
ВВП Показати IP 3 Вересня 2014 03:48
Лімаль молодець завжди був правильним пацаном і в бандитські 90-ті не беспрідельнічав, і тепер довів що він справжній чоловік, і дядьку лисому повага він здається з Шацька, майданівець, в нього синочку років 6 всього,іхав з ним в маршрутці на Світязь, такий приємний чоловік , бережи вас Бог хлопці , ви справжні нашадки волинських патріотів
Реалист Показати IP 3 Вересня 2014 05:19
Пропагандистская машина Украины, в очередной раз увеличила мощь «российских оккупантов». Изображая на своих страницах как несуществующие герои Украины уничтожают несуществующие сотни российских танков Т-90 последней модификации. Удивительно, почему они еще не начали уничтожать ПАК-ФА… Или российские Sutherland'ы.
офіцер запасу Показати IP 3 Вересня 2014 06:54
А де ж Тимощук? Дома з нежиттю чи поносом під жінчиними сіськами ніжиться? Поїхав би, показав би свій квасний патріотизм, жиру кілограмів 30 в окопах зігнав. Сидить у Луцьку, тіні зайця боїться, тільки язиком плеще, як баба Феська... Як у тому кіно: "скрывался в тылу, тр**** жену фронтовика, а после войны искал себя в списках награжденных".
8888888 до офіцер запасу Показати IP 3 Вересня 2014 07:13
Тимощук буде в Луцьку вести яєчну війну. От і весь хероїзм та дудлити по кабаках горілочку, що в нього добре виходить. Якщо хто не знає - боягуз рідкий цей "очільник політичного крила ПС". то-хто, а він в першу чергу повинен бути на передовій. Але такого страшно брати - здасть відразу, боячись за свою шкуру. Ганьба таким як Тимощук.
Не розумію Показати IP 3 Вересня 2014 11:36
Хлопці, я Вас поважаю але не розумію. 1. Ви їдите на Схід захищати кого? Людей з іншим менталітетом які Вас зроблять винними у всіх своїх проблемах? кордони батьківщини від якої користали, користають і будуть мати олігархи котрі навіть пачки цигарок Вам не куплять? 2. Ви з чим їдите проти досвідчених військових з найкращою технікою в світі? Для чого і для кого Ви це робите?
Знайка Показати IP 5 Вересня 2014 10:15
Герої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus