USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучани - з відкритим серцем до тих, хто на сході

2 Березня 2015 18:45
Аби довести тим, хто мешкає на сході країни, що на заході живуть люди з відкритими серцями, студенти та школярі з Луцька намалювали для них листи.

Так, Мирослава Мушкевич, психотерапевт, яка надає психологічну допомогу учасникам АТО, у рамках проекту, заснованого за сприяння фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк", запропонувала студентам факультету психології СНУ намалювати чи написати листи жителям сходу.

На таку пропозицію пристали не тільки студенти кафедри психології, а й представники педагогічного коледжу і учні ЗОШ№15.

"Зараз у нас є понад 200 робіт, і то - ще не усі. Наталія Мамай, в минулому студентка СНУ, а зараз - викладач психології педагогічного коледжу, принесла багато робіт своїх студентів, також до акції долучились і школярі", - зазначила Мирослвав Мушкевич.

Листи передадуть психологам, які працюють у зоні АТО на сході країни, а вони вже розповсюдять їх у навчальних закладах, та роздадуть пересічним людям. Так спробуюють показати, що захід до сходу ставиться з любов'ю.

"Робимо це для того, аби розвіяти ілюзії про "бандерівців". Хочемо донести до жителів сходу, що ми - за єдину Україну", - продовжує психотерапевт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 2 Березня 2015 23:39
коментар було видалено
укроп Показати IP 3 Березня 2015 07:30
Хочу сказати, що навряд чи цим людям щось докажете, в них люта ненависть до всього украінського/в багатьох , може не в усіх/.............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus