USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани збирали кошти для військових, насолоджуючись «Ароматом танго»

4 Червня 2014 14:28
Лучани мали змогу долучитися до благодійності й допомогти українській армії, поринувши у пристрасний світ танго.

Благодійний арт-проект «Аромат танго» з нагоди 5-ої річниці від заснування лауреата міжнародних конкурсів інструментального ансамблю «Експромт» відбувся у Луцькому Палаці культури учора, 3 червня.

Вхід на музичне дійство був вільним, однак біля дверей концертної зали облаштували благодійну скриньку, у яку кожен із охочих міг кинути гроші, тим самим зробивши свій власний внесок у добру справу.
Організатори обіцяють передати усі зібрані під час концерту кошти на підтримку української армії.
І, хоча сам концерт зібрав трохи більше сотні глядачів, у залі панувала приємна та зворушлива атмосфера під пристрасну музику танго.

З величезним захопленням поціновувачі музики спостерігали віртуозну гру на акордеоні лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів Михайла Дудая.
Також протягом усього заходу на великому екрані демонстрували живопис на відповідну тематику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus