USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанин десятиліттями судиться через вбиральню

17 Грудня 2013 15:08
Ось уже добрий десяток років лучанин воює із сусідкою стосовно знесення прибудови до будинку, яка, буцімто, заважає йому дістатися до вбиральні.

Як виявилось пізніше, сусідка виявилась колишньою дружиною «бравого» дідуся.

Сімейні баталії вирішували під час прийому громадян у Луцького міського голови Миколи Романюка учора, 16 грудня.

Лучанин Володимир Чеченєв стверджує, що заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська спочатку «визнала, що прибудова незаконна, а згодом – відмовилась від власних слів».

Справді, у відповіді на звернення громадянина йдеться про те, що проектна документація на будівництво за адресою вулиця Чекаліна, 8 з департаментом містобудування не погоджувалась, а земельна ділянка для будівництва не виділялась.
«Окільки самочинне будівництво обмежує Ваші права у користуванні власністю (туалетом, - ВН), ви як співвласник будинку маєте право звернутись до суду з позовом щодо знесення самочинного будівництва», - йдеться у відповіді з міськради.

Утім, згодом Володимр Чеченєв отримав зовсім іншу відповідь від міськради.

«Відповідно до рішення постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян Луцької міської ради, вирішено припинити розгляд звернення», - відповіли лучанину.
Зі слів лучанина, коли він звернувся за допомогою до начальника управління містобудування та архітектури Луцької міськради Ярослава Матвіїва, мовляв, прибудова колись на нього упаде, той відповів: «Ну що ж… У такому випадку вас поховають, а суд розбереться».

Утім, під час прийому у очільника міста пан Чеченєв так і не зміг адекватно пояснити, що ж йому від градоначальника потрібно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Суід Показати IP 17 Грудня 2013 21:42
Таким людям від того що не мають з ким поговорити - ходять і пишуть скарги. Не заздрю його сусідам. Їм легше діда "заказати"....)))
Біда Показати IP 18 Грудня 2013 00:16
Комуніст кляузнічає.А чорна вогла не їде і не вивозить людей в тайгу. Дайош Тайожний союз(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus