USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучанин – один із творців найбільшого у Європі муралу на АЗС. Відео

21 Січня 2019 23:06
Вуличний художник із Луцька Андрій Кальков долучився до створення найбільшого у Європі муралу на АЗС.

Серія композицій знаходиться на АЗС KLO на Великій Кільцевій дорозі Києва, периметр дворівневої стіни складає більше, ніж півкілометра, а площа – 560 метрів квадратних, пише «Таблоїд Волині».

Мурал створювали одні з найактивніших українських вуличних художників, кожен з яких має свій яскравий та неповторний стиль: DILK KICKIT, FEROS KICKIT, KENO KICKIT, KORBAN, ONECRU, SHUM&KU, WIUS та лучанин KALKOV.

«Головною нашою задачею було якомога органічніше об’єднати та вплести усі роботи в один живописний ряд, унеможливлюючи таким чином випадковий «коміксний» поділ, який настільки поширений у графіті продакшенах. Впевнений, що даний проект є вдалим еталоном виведення вуличного субкультурного мистецтва на широку аудиторію. Дякую усім за чудову співпрацю, новий досвід та обмін думками!», – написав Андрій у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus