USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин став кращим боксером турніру у Польщі

8 Листопада 2016 19:30
Лучанин Марк Куц отримав почесний кубок, як кращий боксер турніру у Польщі.

4-6 листопада 2016 року боксерська спортивна делегація Луцька, сформована з вихованців КЗ “Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради”, на запрошення боксерського клубу “Печера Лева” (Зембіца, Польща), що у Нижній Селезії, з офіційним візитом відвідала польське місто, в якому за останні роки стрімко розвивається цей вид спорту.

Популярність боксу в цьому місті викликана тим, що у клубі тренує юних боксерів інтерконтинентальний чемпіон Європи по версії WBO Пьотр Вільчевський.

В рамках візиту відбувся XVII боксерський турнір імені Яна Хеймана і матчева зустріч між командами міст Зембіца та Луцька. Матчева зустріч стала своєрідним матчем реваншем польських спортсменів, яких приймало місто Луцьк на турнірі пам'яті Володимира Каменєва у березні цього року і у якому впевнено премогли луцькі боксери з рахунком 7:4.



На цьогорічній матчевій зустрічі, яка відбулася у міському Центрі культури, нашим боксерам протистояли провідні спортсмени Нижньосілезького боксерського союзу та боксерського клубу міста Зембіце. Почесним гостем турніру був учасник трьох олімпіад (1960, 1964, 1968 р.р), бронзовий медаліст Олімпіади в Римі (1960) і переможець Олімпіади в Токіо (1964), неодноразовий чемпіон та призер європейських чемпіонатів, легенда польського боксу - Маріан Каспржук.



Турнір пройшов на високому організаційному рівні. Відбулося чотири показових поєдинків і сім рейтингових, у рамках міжнародної матчевої зустрічі.

Цьогорічна зустріч стала переможною для польських спортсменів, які були кращими у п'яти поєдинках. У двох - переконлива перемога була на боці лучан (Назар Гульт - у вазі 43 кг і Марк Куц — 54 кг).

По завершенню спортивного дійства боксерам учені почесні медалі та пам'ятні медалі.

Крім спортивної програми візиту, юні боксери мали можливість ознайомитися з пам'ятками архітектури міста Зембіца та побувати на екскурсії у місті Вроцлав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus