USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанину, колишньому водію медслужби в АТО, необхідні кошти на операцію

23 Травня 2017 07:00
Лучанину Олександру Савчуку на прізвисько Баба Люба, який служив водієм медслужби в АТО і у 2016 постраждав у важкій аварії, коли ціною власного здоров'я врятував військових, потрібна допомога.

Як повідомила в мережі Фейсбук волонтерка Наталія Попова, після того, як лікарі-ортопеди після АТО поставили його на ноги, на долю Олександра знову випали непрості випробування: йому поставили діагноз не з легких- лімфома (нехотшинська, дифузна).

"В суботу Савчук почав перший курс хіміотерапії. Наступний місяць його життя проходитиме в відділенні гематології Київського військового шпиталю. Він "не виїзний" до наступного курсу хіміотерапії, мінімум курсів буде 6. Лікарі впевнені, що після лікування Сашко буде жити довго і щасливо!

Не дивлячись ні на що, Саша весь час гуморить і посміхається, заряджаючи всіх навкруги нездоланним оптимізмом!

Хто хоче поспілкуватися і підтримати Бабу Любу - приходьте! Телефон дам!

Прошу підтримати Сашу..." - йдеться в дописі.

Картка допомоги Савчуку Олександру В'ячеславовичу у Приваті 5168 7553 7325 7555.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus