USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк долучився до акції «Чисте серце – чисте місто»

8 Квітня 2017 23:01
У Луцьку відбулась Всеукраїнська акція «Чисте серце — чисте місто». Такі ж акції з прибирання відбуваються в усіх регіонах України. Це один з проектів, який реалізовують представники протестантських церков з нагоди 500-річчя Реформації.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

До сьогоднішньої толоки в парку “Дубовий гай” долучилися секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, депутат міської ради Євгеній Ткачук, прихожани та служителі церкви “Фіміам”, небайдужі жителі мікрорайону ЛПЗ. Загалом захід охопив 8 локацій по всьому місту.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівник міжконфесійного молодіжного відділу R500 України Роман Кравчук розповів, що в рамках святкування 500-ї річниці реформації в відбувається Всеукраїнська акція «Чисте серце — чисте місто». Її організаторами на Волині стали протестантські церкви Луцька та області — молоді люди, яким небайдуже життя міста.

Основна ціль акції, зі слів Романа Кравчука, показати людям, що чистоту серця потрібно проявляти і зовні. Відтак, вирішили організувати спільні волонтерські прибирання, аби люди зберігали чистоту в містах – духовну, і фізичну.

«Волинь, як завжди, на передовій таких ініціатив, тому вищезгадана акція відбувалась як в Луцьку, так і у всій області. Плануємо, що надалі вона буде на постійній основі. Адже минулі роки вона теж тривала, хоча і не так масштабно», - зазначив Роман Кравчук.

З його слів, сьогодні в прибиранні взяло участь більше 150 людей, проте це – лише початок. Друга частина прибирання відбудеться 12 квітня, відтак, відповідно до прогнозів, до прибирання загалом долучиться близько 300 осіб. Ігор Поліщук подякував усім, хто взяв участь у акції, метою якої є зробити наше місто чистішим та комфортнішим для життя.

«Хочу щиро подякувати Волинському обласному міжконфесійному оргкомітету R500 та прихожанам протестантських церков, які сьогодні організували прибирання у багатьох локаціях в місті. Прибрано територію скверу «Дубовий гай», сквер на вул. Конякіна та дорогу на КРЗ, прибудинкові території на вул. Володимирській 95-116, прибудинкову територію по вул. Чорновола,44, територію біля мостів по вул. Ковельській та вул. Шевченка, майданчик по вул. Кічкарівській та сквер на вул. Потебні. Дякую усім лучанам, які долучилися до таких акцій. Комунальні служби міської ради виконали роботи з вивозу зібраного сміття», - повідомив він у дописі на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, цього дня виконання ремонтних робіт у луцьких дворах особисто інспектували представники Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лом Показати IP 9 Квітня 2017 11:01
А чому нема акції зарплата та відкати комунальникам-коли буде чисте місто! Воно мабудь і не юуже вспівати забруднюватись, забув туда ж треба додати муніципалів.
Лєра Показати IP 10 Квітня 2017 09:16
Чому так мало фоток , де Поліщук з бензопилою?????? Я в захваті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus