USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцьк отримає штучне покриття для футбольного поля

24 Лютого 2015 08:15
Покриття для футбольного поля на місці кінноспортивної школи на вулиці Глушець обіцяє надати Федерація Футболу України.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 23 лютого.

Як розповів член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін, поле поблизу зоопарку невдовзі буде комунальною власністю і, в результаті 3,5 року його звернень у Федерацію Футболу України, Федерація обіцяє надати місту штучне покриття розміром 105 на 68 метрів.

Він попросив міського голову Миколу Романюка написати відповідне звернення у ФФУ. Також депутат запитав у міського голови, наскільки реально «прибрати коней з поля» протягом цього року, адже на футбольному полі займатимуться спортом сотні дітей.

Микола Романюк визнав, що одночасно використовувати поле для кінноспортивної школи та футболу неможливо, але це питання потребує часу для вирішення.

Микола Дендіберін звернувся з проханням впорядкувати територію вздовж берегу Стиру у районі вулиці Глушець, Дубнівської та Київського майдану, де, з його слів, твориться безлад та антисанітарія.

Міський голова відповів, що вказану територію цьогоріч впорядкувати неможливо через брак коштів. Потрібно, мовляв, спочатку знайти використання для цього місця. З його слів, там багато самосіву, а місту бракує коштів навіть на впорядкування території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Алекс Показати IP 24 Лютого 2015 09:19
Бракує коштів, бракує коштів. Якби Романюк менше крав, то кошти були б.
Степан Бандера Показати IP 24 Лютого 2015 10:34
Романюку тепер буде несолодко
волинь Показати IP 25 Лютого 2015 21:36
футбол и зоопарк це нонсенс що скажуть екологи
волинянин Показати IP 19 Липня 2015 22:11
будівництво футбольних полів - пріорітетна задача і треба сприяти цьому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus