USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть освітлити футбольне поле

27 Жовтня 2015 11:10
Понад 32 тисячі гривень обіцяють виділити з міського бюджету на освітлення футбольного поля, що знаходиться на вулиці Глушець, 3 у Луцьку.

Із проханням таким чином посприяти популяризації здорового способу життя і заняття спортом сьогодні, 27 жовтня, під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, до обранців громади звернувся депутат Луцької міської ради та член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін.

З його слів, під час минулої сесії прийняли рішення виділити понад 50 тисяч гривень на розвиток спорту. Тож, обранець громади просить у колег у межах перерозподілу бюджету міста виділити 32 тисячі 103 гривні на проведення світла на футбольному полі «Піонер», що знаходиться за адресою вулиця Глушець, 3.

На це начальник управління фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова відповіла, що документів, які підтверджують, що такий об’єкт знаходиться в комунальній власності міської ради, на жаль, немає. Однак Микола Дендіберін запевнив, що усі необхідні нормативні акти він має. Разом і з тим, він зауважив, що лише 30 тисяч гривень цьогоріч довелось витратити на закупівлю трави для футбольного поля.

Тож, вкотре вислухавши пропозицію депутата, члени профільної комісії вирішили ініціативу підтримати й заслухати питання про виділення коштів на освітлення футбольного поля на сесійному засіданні, що відбудеться вже завтра, 28 жовтня 2015 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 27 Жовтня 2015 11:48
Закупити то може й закупили, а куди поділи?! Сходіть подивіться на те поле. Росте бурян, а не трава. Де діли ту траву? Скурили чи що?
Валєра Показати IP 27 Жовтня 2015 12:18
А що то за освітлення стадіону на 32 тис грн?Яка ціль освітлення?Якщо просто,щоб було видно,куди йдеш-то коштів вистачить,а якщо для закупівлі прожекторів для освітлення матчу то цих коштів вистачить на два прожектори з підведеними до них комунікаціями.
сну Показати IP 27 Жовтня 2015 22:23
там нема ні одного документа просто хочуть сти... грошей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus