USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк презентували на міжнародному форумі

14 Червня 2013 11:32
У Першому міжнародному бізнес-форумі «АВС: Ukraine & Partners», що розпочався 13 червня у Києві, взяв участь начальник відділу промоції міста управління туризму і промоції Луцька Богдан Каліш.

Про це повідомили в управлінні туризму та промоції Луцька.

Захід організував Кабінет Міністрів України. У ньому взяли участь понад три тисячі інвесторів, експертів та політиків із шістдесяти двох країн світу: члени Кабміну, глави урядів, міжнародних економічних організацій, міністри країн – партнерів України, топ-менеждери провідних інвестиційних, фінансово-банківських та бізнес-організацій, керівники торговельно-промислових палат та асоціацій.

У рамках форуму представили туристичні привабливість та потенціал усіх регіонів України, зокрема, Луцька.

Під час круглого столу «Розвиток сфери туризму та курортів України – привабливий напрямок для інвестицій та державно-приватного партнерства» Богдан Каліш презентував «Луцьк – серце Волині», наголосив на основних моментах інвестиційної привабливості міста загалом і, зокрема, у туристичній сфері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
турист Показати IP 14 Червня 2013 14:13
Цього сезону очікується 2 мільйона туристів у Луцьку. Дивитися на чудо архітектури Універмаг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus