USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинянина в Білорусі тричі викликали на біс

11 Серпня 2014 15:38
Юний ковельчанин став лауреатом I премії на міжнародному фестивалі. Про це інформує ПроКовель.

Учень Білинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня Олександр Шевчук, як єдиний представник України, став лауреатом I премії на міжнародному фестивалі-конкурсі інклюзивної творчості дітей та молоді «Під крилами Оріона» в місті Кобрин (Республіка Білорусь), - повідомили у відділі культури Ковельської райдержадміністрації

На цей фестиваль з’їхались діти з 8 країн світу: Білорусі, Литви, Польщі, Естонії, Чехії, Казахстану, України тощо. 67 учасників фіналу показували свої таланти на гостинній білоруській землі.

До слова, Олександр Шевчук є вихованцем зразкової студії естрадного співу «Надія» (керівник Ірина Новожилова).

Цей фестиваль-конкурс незвичний тим, що в ньому взяли участь також дітки з обмеженими можливостями. Під час фестивалю всі учасники здружилися, об’єдналися ніби в одну сім’ю.

Конкурс відбувся на дуже високому рівні, на високій ноті взаємоповаги, толерантності і доброти. Організатори та куратори фестивалю зробили все можливе для того, щоб учасники фестивалю відчували себе комфортно і щасливо.

Також багато для проведення цього фестивалю зробили і самі господарі свята, а саме: заступник голови Кобринського райвиконкому Валентин Трубчик, директор Кобринського будинку культури Валентина Покалюк, директор школи для дітей з вадами слуху Тамара Драгунію.

Олександр Шевчук, виступивши в номінації «Сольний спів» у віковій категорії від 7 до 11 років, став лауреатом I премії. Пісні «Квітуча Україна» у його виконанні аплодували дипломати та радники послів 6 країн світу. Маленького артиста тричі викликали на біс. Йому підспівували естонці, поляки та білоруси.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 11:05
Молодець Сашко! Нехай знають наших. Хорошого тобі майбутнього!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus