USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька дзюдоїстка – чемпіонка України

19 Лютого 2015 08:00
Чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору відбувся у Рівному. Єдина представниця Волині Анжела Гаврисюк виборола золоту нагороду.

У змаганнях взяли участь 57 спортсменів з Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Одеської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Рівненської областей та міста Київ.

Лучанка виступала у ваговій категорії 63 кілограми. У фіналі вона поборола місцеву дзюдоїстку Катерину Любач.

Для волинянки це - перша медаль з дзюдо, адже цим видом єдиноборств вона займається лише декілька місяців. Її тренер Олександр Грицуняк розповідає, що вихованка Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» раніше займалася і лижним спортом, і пауерліфтингом. Саме завдяки цьому на дебютному турнірі вона одразу завоювала медаль.

Тренер впевнений, що у майбутньому в Анжели ще багато звитяг, потрібно лише докласти зусиль і максимально викладатись на тренуваннях. «Зрячому спортсмену ти кажеш: «дивись на мене, роби, як я». А зі слабозрячим потрібно разом все робити разом: взяти і переставити ногу, повернути спину», - каже Олександр Іванович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus