USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька школа відзначила 55-річний ювілей

21 Грудня 2017 20:25
Луцька загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №15 святковим концертом відзначила 55-ту річницю з дня заснування.

Урочистості з нагоди ювілею ЗОШ №15 відбулися у Палаці культури 21 грудня.

Так, аби привітати школу з ювілеєм, прийшли представники влади, учні, вчителі, випускники навчального закладу, які не бачилися протягом багатьох років, а також колишні педагоги, які протягом багатьох років вкладали свою душу у навчання та виховання дітей.

Директор школи Олег Гребенюк під супровід оркестру радо зустрічав усіх лучан, які мають відношення до навчального закладу.

Випускник школи №15 Вадим Панафідін у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів про шкільні часи та зауважив, що не варто порівнювати будь-яку луцьку школу з іншою, бо кожна школа має свої певні традиції та особливості.

«15 школа дала мені достатньо хороший базовий рівень знань, що допомогло мені вступити до навчального закладу та здобути вищу освіту. Саме у школі мені вдалося знайти справжніх друзів – навіть попри те, що пройшло вже більше 10 років, як я закінчив навчання у школі, ми й досі спілкуємося з нашими однокласниками. Хтось з моїх друзів став науковцем, хтось – бізнесменом, хтось – політиком, але ми і досі підтримуємо зв’язок один з одним. Для мене ці люди - не просто однокласники, а навіть можна сказати, рідні для мене люди.

В школі бувало всяке – ми бешкетували, вчителі нас сварили, викликали батьків, але й досі приємно зустріти на вулиці когось з них, бо це люди, які намагалися зробити нас кращими. Головне, що після того, як ми закінчили школу, ми досі поважаємо наших вчителів», - з трепетом говорить Вадим.
Опісля теплих зустрічей та розмов однокласників всі перемістилися до святкової зали, де першим до вітального слова запросили виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, який відмітив те, що сьогодні дійсно значна подія, оскільки протягом 55 років 15 школа навчала, виховувала та давала путівку в життя тисячам лучан.

«У цій школі навчалося багато людей, які творять історію Луцька. Ця школа є частинкою нашого великого міста, адже саме тут молоді навчалися молоді лучани, отримали свій перший життєвий досвід, напевно, саме тут у них було перше кохання. Я сам двічі «вчився» у ній та двічі «закінчував» - перший раз з сином, а другий – з донькою. Я дякую усім вчителям, які вкладали, вкладають і далі вкладатимуть свою душу у наших дітей», - зауважив Григорій Пустовіт.
Також він вручив вчителям 15 школи подяки від міського голови.

Своєю чергою, Олег Гребенюк звернув увагу на те, що діти – це основа життя та його пульс.

«З 1962 року пульс життя Привокзального району відмірює наша школа №15. Втім, справа не в кількості випусків, адже про серце можна сказати, як про м’яз, який перекачує кров, але можна сказати, що це – містилище душі, любові та гордості. Наша душа і наша любов – це наші учні, а наше достоїнство та честь – це наші випускники, як пішли у доросле життя та прославили наш край та Україну», - підкреслив директор школи.
Згодом черга привітань надійшла і до випускників школи, одним з яких є радник міського голови Ігор Поліщук.

«У залі знаходиться дуже багато облич, яких я вже давно не бачив, - вчителі, однокласники та ті люди, з якими навчався у школі. Я хочу від душі всіх нас привітати. 55 – дуже гарне число, і я пишаюся тим, що я від першого до останнього класу навчався у цій школі.

Безмежно вдячний моїм вчителям за ті знання та життєвий досвід, які вони мені дали. Також я дякую своїм однокласникам за роки проведені разом та ту атмосферу, яка була протягом навчання. Для мене ця школа є рідною ще й тому, що у ній працює мама ще з часів, як вона закінчила університет, і дотепер. З таким колективом школа буде жити, процвітати та рухатися вперед», - висловив впевненість Ігор Поліщук.
Радник міського голови звернув увагу на те, що міська влада приділяє значну увагу освіті, адже цьогоріч у школі відремонтували дах, а вже у наступному планують капітально відремонтувати актовий зал.

Далі дійство продовжилося святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Випускниця Показати IP 21 Грудня 2017 21:43
А Мирослава Іванівна знову червоний костюм вдягнула!
Учениця до Випускниця Показати IP 21 Грудня 2017 23:56
В неї це улюблений колір) Скільки її пам’ятаю - все в червоному))
Гостя Показати IP 21 Грудня 2017 21:54
Яка школа була! А вчителі які! Левицький, Збранек, Лішик, Ольховичі, Рижанівська, Миронюк, Поліщук - оце були профі! А завуч Георгій Іванович (правда, ми його і його кабінет трохи по іншому називали)))))))! Жаль, що потім прийшли крамар і такі, як він.
Учениця 15 ої школи до Гостя Показати IP 21 Грудня 2017 23:40
А чому даль? За Крамара школа, як раз, і була в розквіті! Чудовий був директор! Потім прийшов Гребенюк - то вже не те(((, ходив дітям під столи заглядав зранку перед першим уроком - чи перевзулись... Крамар був інтелегентий, собі ніколи такого не дозволяв.
Гостя до Учениця 15 ої школи Показати IP 22 Грудня 2017 00:15
Який розквіт при Крамарі? Він тільки зруйнував все, що робили до нього. Розквіт 15 школи - це 70-80 роки. Тепер в школу приходиш - плакати хочеться. Галереєю гордяться, а музей бойової слави де подівся? А дендропарк? Катальпову алею при кому вирубали?
Учениця 15 ої школи Показати IP 21 Грудня 2017 23:52
Всі вчителі були хороші, особисто мені запам’ятались: Матвійчук Леся Миколаївна - була в мене класною керівничкою, Гребньов - фізрук, Долгова і Пукало - англічанки, Оліфечук - хімічка, Миронова - біологічка, Матрунчик - вчителька географії, Халик - вчителька фізики, ну і звичайно, Лариса Яківна - вчитель зарубіжної літератури)
Дарина до Учениця 15 ої школи Показати IP 21 Лютого 2018 21:12
Мені також запам`яталася Леся Миколаївна Матвійчук як строгий, але хороший та справедливий класний керівник та вчитель. Вона викладала в нас українську мову та літературу в 2000-2002 роках. Час летить надто швидко...
учениця_в_далекому_м до Учениця 15 ої школи Показати IP 22 Лютого 2018 09:14
Так, Матрунчик Тетяна... (забула, як по батькові) хороший вчитель.
лучанка Показати IP 22 Грудня 2017 00:11
А щось не видно Євгена Тимофійовича,він вже не працює в школі?
лучанка Показати IP 22 Грудня 2017 00:14
А Всеволод Петрович, не міняється такий самий як 15 років тому!Супер вчитель. Школа чудова,але там так похмуро завжди, зайдеш в приміщення аж настрій пропадає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus