USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька волонтерка пішла у військо за контрактом

12 Грудня 2016 10:42
Луцька волонтерка Тетяна Должко вступила до лав ЗСУна контрактній основі.

Вона розмістила на своїй сторінці фото у військовій формі та написала: «Чекаю ранку. Нового кроку в інше життя. Хвилююся чи справлюсь. побажайте успіху».

Відповідаючи на коментарі, волонтерка пояснила, що військова частина, в якій вона буде служити за контрактом, – ремонтноавтомобільна, стаціонарна, не бойова.

Нагадаємо, волонтерка Тетяна Должко у Центрі допомоги бійцям АТО при Волинській ОДА.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кастрюлька Показати IP 12 Грудня 2016 10:50
коментар було видалено
Активіст Показати IP 12 Грудня 2016 11:05
Бідні командири.. А дітей куди діла, чоловік на службі.
Анатоль_ Показати IP 12 Грудня 2016 11:24
Я в шоці!
51 омбр Показати IP 12 Грудня 2016 12:20
Де ще на світі жінці можна знайти халявну роботу як не в ЗСУ чи українській армії.Робота по розпорядку дня субота неділя вихідний,в 16.40 уже піз......ть додом.Відпустка така, відпустка за ато,пільги прості, пільги за ато,хворіти можна просто,хворіти коли хворі їх діти.Деякі вже влаштовуються цілими сімями ради атошних пільг.Люди добрі кому потрібні ті дармоєди,це марнотратство, це блюзнірство перед тими хто реально загинув в ато за винятком медпрацівників.Їм до пі....ти ті бойові задачі .ті ночні стрільби,те ночне водіннята бойова техніка,хай в ато там нас всіх повбивають. Хто не вірить хай стане біля частини і побачить ту жіночу службу-відбувайлу і можливо сам захоче так само відбувати номер............і корчити з себе національного героя ........і ратівника нації..........
Командир Показати IP 12 Грудня 2016 12:21
В статуті написано, яку зачіску (і загалом зовнішній вигляд повинен мати військовий, без статевих ознак), тому перед тим, як йти на службу приведіть зовнішній вигляд до статутних вимог (пів-обличчя закрито зачіскою) і багато-багато іншого. І частина не так називається, і, саме головне фах Ваш, явно - не ремонт авто...
Ірина до Командир Показати IP 12 Грудня 2016 12:56
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus