USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька влада хоче заборонити усім підприємцям продаж алкоголю вночі

21 Серпня 2013 22:00
Власнику магазину у Луцьку не дозволили здійснювати продажі цілодобово, бо він не погодився обмежити продаж алкоголю у нічний час. Про це повідомляє «Волинський інормаційний портал».

Так, члени виконавчого комітету не погодили цілодобовий графік роботи для магазину «Східний», розташованого на вулиці Дубнівська, йдеться у повідомленні.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк розповів про те, що підприємець, який тримає магазин «Східний», просить погодити цілодобовий режим роботи. Проте той таки власник торгового закладу не погодився обмежити продаж алкоголю у нічний час.

Тож член виконкому Михайло Щур зауважив, що в такому випадку буде голосувати проти того, аби торгова точка працювала 24 години.

«Ви бачили, де той магазин? Дубнівська? Там уночі хліб чи рибу купуватимуть?» - поцікавився перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Тож врешті було прийняте рішення відмовити підприємцю.

Натомість міський голова Микола Романюк зауважив, що варто було б підготувати рішення на сесію міської ради, аби заборонити всім суб’єктам підприємницької діяльності торгувати спиртним уночі, адже зараз для багатьох закладів зробили винятки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Fisher Показати IP 21 Серпня 2013 23:20
І нефіг лізти не в своє діло - їдучи на рибалку людина МАЄ право купити пляшку-другу пива, і не колище нікого думка якогось там мерчика...
Fisher Показати IP 21 Серпня 2013 23:24
P.S. І так, ніхто не зобов'язаний перечіплюючись ввечері бігти до магазину "бо в 5 ранку не продадуть". Дана заборона призвела до того, що й цигарок, як забув ввечері - не купиш, дякую тобі мере, що я живу тут!
бахус Показати IP 21 Серпня 2013 23:25
и что это даст хто попрется на дубенскую когда на заправке еремеева на киевской алкоголь круглосуточно.попробуйте запретить он вам шалбанов настучит.а если и получится то у каждого таксиста в багажнике будет пару ящиков по тройной цене
Володя до бахус Показати IP 22 Серпня 2013 00:10
100 % або хай закриють сільпо або вопаки цілодобові то на це у них мало...
Fisher Показати IP 21 Серпня 2013 23:28
Так отож - алкаш найде косориловку кругом, а людям додаткова проблема.
гіпотеза Показати IP 21 Серпня 2013 23:35
Ага, а ще є цілодобові аптеки, де і спирт, і мінеральна продається...
Та ну Показати IP 22 Серпня 2013 08:34
Нікому гірше не стане. Це не валідол без якого серце вискочить. Алкашня і так знайде чим упоротись, а адекватнішим людям без пузиря серед ночі не погіршає
Валік Показати IP 22 Серпня 2013 09:06
правильно зроблять що не будуть спиртне продавати. Може менше будуть по місту шастатись і шукати пригод на свою дурну і п"яну голову. Заб"ють баки і проблем для них немає. І дітей роблять на п"яну голову і дівчата і хлопці молоді. Бо тоді море по коліна. ПОБІЛЬШЕ БИ ТАКИХ ПРАВИЛЬНИХ І ЗМІСТОВНИХ РІШЕНЬ!!!!!!!!!!!!!!
толян до Валік Показати IP 22 Серпня 2013 09:09
Так так давайте і заправки позакриваємо вночі а то ходять всякі наріки дихають той бензин... за такою логікою шановний **пане і вас можна вночі закривати щоб ф...ню всіляку не писакали...
Іронічний Показати IP 22 Серпня 2013 11:30
Біля "Східного" алкопритон, причому постійно, а ввечері/вночі ще й небезпечний. Кажу як місцевий житель.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus