USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк проситиме сусідів обмежити продаж алкоголю

8 Липня 2014 08:28
Вже більше місяця в місті не продають алкоголь після 22 години. Однак для любителів спиртного придбати міцні напої вночі – не проблема. Адже за межами міста, на заправках ці заборони не діють – АЗС перебувають на території Луцького і Ківерцівського районів.

По це стало відомо під час оперативної наради у голови Луцької міської ради Миколи Романюка сьогодні, 8 липня.

Нагадаємо, в місті заборонили продавати алкоголь з 22.00 о 8.00 години. Та не всі підприємці попри заборону цього дотримуються. А ось правоохоронці рапортують, що після таких заходів, кількість розбоїв та п’яних дебошів у місті зменшилася. А от на всеукраїнському рівні хочуть заборонити продаж алкоголю на автозаправних станціях.

Однак, зі слів Миколи Романюка, варто було б навести ла з продажем алкоголю на АЗС, які розташовані поблизу Луцька.

«Оборот там, напевне, більший, ніж у супермаркетах», - припустив він. І запропонував звернутися до сусідніх сільських рад, на території яких розташовані автомобільні заправки. У документі сільради проситимуть вирішити питання продажу алкоголю в нічний час, наприклад, так як це зробили в обласному центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus