USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому райавтодору написали лист-претензію

26 Грудня 2013 16:33
Луцький райавтодор ремонтував проїжджу частину в районі РЕСу, на вулиці Шевченка у Камені-Каширському ще у серпні цього року. Роботи тривали під час престольного свята міста, до того ж після і під час дощу, інформують «Вісті Каменя».

Результат не забарився. Вже за декілька місяців відремонтована дорога знову опинилася в жалюгідному стані.

У зв’язку з цим, місцева влада надіслала лист-претензію виконавцям ремонту щодо неякісно виконаних робіт. На сьогодні є офіційна відповідь Луцькавтодору, яку, під час сесії, озвучив заступник міського голови Микола Шворак.

«На ваш лист-претензію від 20.11.2013 року, філія Луцький райавтодор ДП «Волиньоблавтодор» гарантує виконати роботи по усуненню недоліків по капітальному ремонту вулиці Шевченка в місті Камінь-Каширський в новому будівельному сезоні 2014 року» - зачитав Шворак.

Цю інформацію обранці громади обговорили. Так, депутат Куць настояв на тому, щоб деталізували строки. А саме роботи відбулися в першому півріччі 2014 року, тобто до літа.

Окрім того, як заявив Микола Шворак, це питання міська рада триматиме на постійному контролі і, в разі невиконання, на роботу філії подадуть до суду за невиконання зобов'язань.

Пропозицію депутати підтримали.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрко Залупельный Показати IP 26 Грудня 2013 17:27
Не Луцкавтодору, а луцкРАЙавтодору... Первый-частная структура, второй-государственная.... Как говорится: не путайте что то с пальцем, "журналисты" или не обижайтесь, что рожу бьют...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus