USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцькі багатоповерхівки обіцяють перевірити на «захаращення», утім на розбиті вікна не реагують

17 Червня 2015 10:35
Відтепер луцькі працівники комунальних служб ретельно перевірятимуть сходові клітки житлових помешкань на наявність у них так званого «мотлоху», аби уникнути захаращення, і, як наслідок, пожеж.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 17 червня, повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Для того, аби вчасно виявити незаконні «кладовки» на поверхах, створять спеціальну робочу групу.

А щодо мешканців багатоповерхівок, які самовільно захоплюють сходові клітки, то їх каратимуть згідно із законом, адже саме такий стан речей стає причиною пожеж у багатьох будинках, а захаращення перешкоджає пожежникам вчасно ліквідувати загорання.

Нагадаємо, вчора, 16 червня у багатоповерхівці по проспекту Молоді сталася пожежа - саморобну комірчину між третім і четвертим поверхами охопило полум’я.

ЧИТАТИ ПОДРОБИЦІ ПОЖЕЖІ У ЛУЦЬКУ ПО ПРОСПЕКТУ МОЛОДІ

До слова, вчора саме на сходовій клітці на Грушевського, 13 розбилося вікно. Утім досі на нього ніхто не звернув увагу, хоча мешканці і зверталися до міської влади. Місцеві скаржаться: тут граються діти, вони можуть поранитися. «Обережно ходіть біля вікон - ЖЕК поки що зайнятий, аби замінювати ваші аварійні вікна на нові, та і за утримання будинку ви мабуть платите занадто мало...», - іронізують в мережі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЖИТТЯ БЕЗ ЖЕКІВ: НОВАЦІЯ В ПАТОВИХ УМОВАХ. ДУМКИ ЕКСПЕРТІВ

Фото опублікував Наш Луцьк Life:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
я Показати IP 17 Червня 2015 11:01
хотілося б щоб це так і було
лучанка Показати IP 17 Червня 2015 11:13
Це дуже добре що ми накінець- то побачимо представників жеку в будинках. Бо ніяким пирогом їх туди не заманеш. Спочатку хай Жеки наведуть лад у наших підвалах поміняють труби щоб води там не було і грибку в квартирах. І ось тоді буде про що говорити. Прохання до Жеківців обов"язково повідомляти коли будете - бажано після 18,00 щоб були жильці дома, а не просто прийшли та написали...
Я Показати IP 17 Червня 2015 11:32
Нехай краще ЖЕКи дадуть вказівку прибирати підїзди, а то роками не миються
волинянин до Я Показати IP 17 Червня 2015 13:40
Зате ми справно платимо їм свої гроші на утримання будинки за що?
123 Показати IP 17 Червня 2015 11:45
Цікаво так.... що за совковий менталітет!!!! жеки будуть перевіряти на захаращеність.... фуууууу!!!!! Доречі для тих хто в танку - монополію жеків скасували місяць назад!!!! Беріть люди і самі перевіряйте себе на захаращеність, тобто без жеків ніхто вам на захаращеність не вкаже чи ви її самі не бачите?????? Беріть і наводьте порядки в своїх будинках, самим не соромно так жити!!!! Інколи так йдеш по місту і бачиш жінок, дівчат, чоловіків гарно вбраних, напомаджених, з такими томними поглядами і "тіпа такі всє інтєлігентні", а насправді виходить воно то з обпісян..го, грязного, облупленого під"їзду, обкакано,,о ліфту!!!! а гонору
BMW Показати IP 17 Червня 2015 11:45
"захоплюють сходові клітки"- безмозглі виродки. В кого я захопив? В нас будинок збудований за наши кошти- кошти мешканців. Вашого тут нема нічого. Ваша задача утримувати наш будинок за наши кошти, яки ми платимо за утримання будинку. Просимо повідомити, коли будете йти з перевіркою і не забудьте взяти з собою лампочки яки ви не разу не вкручували і товстий зошит куда будете записувати, що треба зробити. Також будьте готові надати інформацію, куда витрачаються наши кошти яки ми платимо за утримання будинку. А потім будемо говорити про кладовки, якшо в вас ще буде бажання спілкуватись.
лучанка Показати IP 17 Червня 2015 11:48
Переввірте будинок № 52 по вулиці Станіславського, 5 поверх. Там сушка така захаращена страшно зайти. Там може від жари загорітися, а страдати будуть люди за однієї кози,яка наносила цього хламу.
Інна Показати IP 17 Червня 2015 15:14
Нехай перевірять всі пілвали по вулиці Гнідавській 63в.а то бабка з першого соває матлахони всього Луцька)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus