USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі комунальники латають діри до зими

3 Вересня 2014 15:14
ЖКП №2 переконує, що комунальники готуються до зими, утеплюють труби та під’їзди.

Про це розповів директор ЖКП №2 Володимир Рижук під час засідання міськвиконкому.

Міський голова Микола Романюк попросив комунальників міста у рамках підготовки до зимового періоду перевірити всі підвали і горища, переглянути чи не вибиті вікна або двері, і відремонтувати, якщо такі є.

Зі слів Володимира Рижука, 80% дверей в будинках вже відремонтували. Також ремонтують вікна на горищах, зокрема, встановлюють жалюзі вікна на вентильованих горищах.

Крім того, в рамках робіт з енергозбереження, труби теплотраси і подачі гарячої води також утеплять до настання опалювального сезону. Переконує – вже придбали необхідний теплоізоляційний матеріал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 3 Вересня 2014 15:38
Змилуйтеся залатайте ями біля "Тростянецьких ковбас",що на вулиці Станіславського,якщо ви так піарите свою роботу-це не робота-це ваша бездіяльність.Там просто жах,скоро машин не буде видно в цих ямах.Це магнат і олігарх власник Мосійчук допомогу добити цю дорогу,кусочок 100 м, але зробити не зробив. Гребе гроші ломатою і все малувато йому.
Ваня Показати IP 3 Вересня 2014 15:40
А чого ви так багато уваги приділяєте ЖЕКУ 2.Це,щось там має статися чи вже сталося. Рижук при посаді хоче втриматися,то так хвалить сам себе.Хай тебе люди похвалять,але ви цього не заслужили,бо нічого не робите, а піаритесь зараз стопроцентно.Кразе повісьте рошифровку,куди наші гроші йдуть,поллвина вам в кармани і на будматеріали ваших віл
правдолюб Показати IP 3 Вересня 2014 17:10
Имени не зрозумило паре Романюк ,двори це не погано ,але Ви хоть раз йиздили пр.Видродження ? Напевно ни бо цене по дорози до Вашого будинку , а дорогу дорогу до своего будинку яка й так була в непоганому стани Ви видремонтували навить дерева позризали лоб не заказали. Звернить будьласка увагу на центральную вулицю нагого аиста,чи может краше попросит Данилюка та прокуратуру лоб завернули увагу , до до весни вона не достойить!
правдолюбу Показати IP 3 Вересня 2014 17:42
написано просто СУПЕР .поржав добре ДЯКУЮ.....
вася Показати IP 4 Вересня 2014 01:35
шоб їм в грудях латало- брехуни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus