USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі прикордонники-строковики поїхали охороняти кордон

16 Червня 2016 16:59
Уперше за 8 років лави Державної прикордонної служби поповнили солдати-строковики. Цієї весни новобранців відправили до центрів підготовки. Після навчання призовники повернулись у свої області в розташування прикордонних загонів. 17 таких строковиків сьогодні, 16 червня, просто з плацу Луцького прикордонного загону урочисто провели на подальше проходження служби до пункту “Грабове”, - повідомляє Волинська регіональна дирекції НТУ.

Багатьом новобранцям-прикордонникам уже за двадцять, дехто встиг попрацювати, чи захистити диплом. Чимало призовників зізнаються, що в армію вирішили йти свідомо.

На плацу настанови солдатам давало керівництво Луцького прикордонного загону, а також ветерани. Проте хлопці й самі усвідомлюють усю відповідальність служби.

«Головна наша настанова – це служити Українському народові і боронити територіальну цілісність країни та її кордони, – вважає солдат строкової служби Орест Нестерчук. – Треба бути чесним, тоді й служба буде легкою».

Командири наголосили, що строковики не братимуть участі в АТО. А після піврічного терміну служби кожен із призваних хлопців за бажанням зможе підписати контракт із Державною прикордонною службою України.

Фото видання ВолиньPost
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Gastello Показати IP 16 Червня 2016 17:55
Нелегальні воїни АТО http://goo.gl/pVHWbN
леонід Показати IP 16 Червня 2016 18:34
Правильно кому за 20 всі повині служити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus