USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Луцькі «першачки» зібрали понад 4000 кришечок на протези для воїнів

8 Грудня 2015 08:33
Активними учасниками збору пластикових кришечок у рамках проекту «Let’s do it, Ukraine» стали школярі КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради».

Акція – безстрокова, тому долучитися до неї може будь-хто і будь-коли.

Зокрема, у 1-Д класі діти зібрали близько чотирьох тисяч пластикових кришок. Класовод Анна Панафідіна в ексклюзивному інтервʼю для Інформаційного агентства Волинські Новини розповіла, що школа – активний учасник різноманітних благодійних проектів, і її школярики залюбки долучилися до екологічної акції.

«Учні швидко підхопили ідею збору пластикових кришок, адже ми з дітками часто говоримо про ситуацію на сході. Хоча вони ще дуже маленькі, проте чітко усвідомлюють важливість нашої допомоги для воїнів АТО.

У нашому класі є троє діток, чиї тати захищають Україну, тому для нас ця акція дуже важлива.

До слова, було надзвичайно приємно, що тато однієї дівчинки просто із зони АТО передавав кришечки для участі в проекті! Також першокласники знають про ще одну позитивну сторону затії – екологічну, тому залюбки приносили кришки, й продовжують це робити», – розповіла класовод.
З її слів, саме такі акції допомагають формувати свідоме, соціально-активне підростаюче покоління, виховувати милосердя, почуття обовʼязку у майбутніх захисників України.

Координатор акції в Луцьку Олена Сідімянцева каже, що дуже важливо, що навіть першачки долучилися до акції, це означає, що не лише вони, а й їхні батьки не стоять осторонь проблем сьогодення.

«Протягом осені активно збирали кришечки й школярі. Мало не щодня нам телефонують із тієї чи іншої школи з проханням забрати мішок чи два. Ми ледве встигаємо реагувати на виклики. В кінці року неодмінно нагородимо найактивніші школи подяками за участь у зборі», – розповіла пані Олена.
Нагадаємо, всеукраїнський проект «Let's do it, Ukraine» стартував ще навесні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Андрій Показати IP 8 Грудня 2015 10:14
Чому у статті згадали лише про один із п"яти перших класів НВК № 9, коли кришечки активно збирали й інші учні чотирьох класів, в тому числі 1-Г ? В такому випадку всі класоводи та діти перших класів повинні заслуговувати на увагу.
Репортер до Андрій Показати IP 8 Грудня 2015 12:06
Багато людей в місті збирають кришки. Загальну інформацію раз у півроку подають волонтери. Якщо вам цікаво про інші класи – читайте звіти. До слова, журналісти не мають фізичної можливості відвідувати кожен захід. Втім, головне тут інше: не персона чи колектив, а суть справи, як приклад для інших. Тому добрі справи потрібно робити не залежно від того, чи їх висвітлюють, чи ні. Увагу засулговує кожна людина, але жадоба, вас може поглинути, тому не шукате слави, а допомагайте іншим з чистим серцем та без бажання отримати щось навзаєм. Самовіддача, підтримка героїв - це ціль акції, а не популярність чи увага якогось конкретного класу. Наголошу, що в назві статті й змісті ніхто не робив акцент на певному класі, а на зборі кришок, клас вказали лише як факт, інформаційний приклад.
Україна до Андрій Показати IP 8 Грудня 2015 12:29
Так сказали ж школярі.Це треба було поіменно назвати класоводів.Але у вас вчителів і амбіції. Займайтесь самовихованням краще.
Андрій до Україна Показати IP 8 Грудня 2015 13:24
Судячи із ваших повчань, ви більше схожі на вчителя із застарілими стереотипами.
Микола До Андрій до Андрій Показати IP 8 Грудня 2015 15:02
А ви схожі на самозакоханого совка, точно це якась невдоволена, обездолена вчителька пише, яка нічого в житті не варта, а іншим заздрить, ще й підписується чоловічім ім'ям, аби не "спалили"
Андрій до Микола До Андрій Показати IP 8 Грудня 2015 16:51
Ще один екстрасенс обізвався ))))))))
Україна до Андрій Показати IP 9 Грудня 2015 13:45
Таки Микола попав в ціль!!!!! Вчительоха.
коля Показати IP 8 Грудня 2015 10:15
бачите дітки тьотя рада ви їй помогли грошики заробити
Україна до коля Показати IP 8 Грудня 2015 12:33
Замість того щоб гадити , займіться корисною роботою.Це хохлянська жаба(іди ти так Коля заробляй грошики.Слабо?!)
Ілона Показати IP 8 Грудня 2015 17:16
Молодці, першачки! Так тримати! Ви - майбутнє нашої країни!!!
ніна до Ілона Показати IP 8 Грудня 2015 21:03
молодці!!
Таня Показати IP 10 Грудня 2015 19:24
Українці!!! Замість того щоб обговорювати когось ? Збирайте кришечки для наших захистників!!! Меньше писанини, більше дій!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus