USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі школярі відвідали резиденцію Діда Мороза

23 Грудня 2016 07:00
Напередодні новорічних свят 30 учнів Луцької ЗОШ №12 відвідали резиденцію Діда Мороза. Оригінальний подарунок учні молодших класів отримали від Фонду розвитку ЗОШ №12 «Лідер», повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Школярам пощастило не лише побувати в гостях у Діда Мороза, а й прикрасити й запалити святкову ялинку, поспілкуватися із героями мультфільму «Крижане серце», взяти участь у цікавих іграх та конкурсах. А ще маленькі лучани ласували млинцями від Дідуся Мороза та власноруч розмальовували медове печиво.

За словами Іванни Мазурок, голови правління, Фонд розвитку ЗОШ №12 «Лідер» створений рік тому за ініціативи батьківського комітету школи. На початках діяльності активних батьків неабияк підтримав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».
«Його представники проводили активну роз’яснювальну роботу, розповідали про переваги та перспективи Фонду розвитку школи. За рік ми в цьому переконалися. Перед новорічними святами батьківський комітет запропонував зробити сюрприз дітям-сиротам, напівсиротам і діткам з малозабезпечених родин. Вирішили подарувати їм екскурсію в резиденцію Діда Мороза, що розташована у ресторані «Зелений гай», – каже Іванна Мазурок.

Фонд розвитку школи активно співпрацює з місцевими комерційними структурами, підприємцями та іншими благодійниками, які допомагають навчальному закладу. Зокрема, фінансово поїздку дітлахів підтримав підприємець Олег Павлосюк. А директор ресторану «Зелений гай» надала святкову знижку.
«Ми вкотре переконалися, що Фонд розвитку школи позитивно впливає на покращення матеріального становища навчального закладу, а також сприяє розвитку духовного та культурно-освітнього напрямку, – підсумувала Іванна Мазурок. – Не кожна родина може дозволити собі поїздку в резиденцію Діда Мороза. А учні нашої школи здійснили свою мрію завдяки активним батькам та Фонду розвитку школи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
LuBart Показати IP 23 Грудня 2016 15:10
Звичайно ніде не афішується, що з батьків були зібрані кошти в розмірі 180 грн. Що для дорослих (батьків-активістів) також був накритий стіл. Крім того, не всі діти були з категорії "дітям-сиротам, напівсиротам і діткам з малозабезпечених родин". Були з повноцінних та цілком забезпечених родин. пс. не хотілося мовчати, коли ще перед прочитанням статті, мені розповіли про таку собі поїздку в резиденцію Діда Мороза діток та про їх враження від цієї поїздки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus