USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі сім’ї, яким іноді нічого їсти, отримали продукти

12 Березня 2014 14:25
Мами, які виховують по 3 і більше дітей, отримали матеріальну і духовну підтримку.

30 багатодітних сімей отримали продуктові набори і взуття для малечі. Захід відбувся сьогодні, 12 березня, в Луцьку за співпраці міської ради та Волинської єпархії УПЦ. З-поміж тих, кому адресувалася допомога, була сім’я, де виховуються навіть 7 дітей, та сім'я, де мама народила трійню.


Голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук зауважив, що піст, який розпочався для християн, полягає не в їжі, а в добрих справах.

«Новий рік ми також розпочинали в цій залі з доброї справи. Ми розуміємо, що таке багато дітей, у мене самого їх семеро виховується. І всі розуміють, як важко їх поставити на ноги. Свого часу, коли ми дарували побутову техніку, ми питали в родин, що їм ще потрібно. А вони відповідали, що часом їм немає що їсти. Тому вирішили допомогти скромними продуктовими наборами», - розповів він.

Окрім продуктів багатодітним сім’ям вручили літнє взуття для діток. Напередодні акції працівники міського центру соціальних служб провели опитування, аби визначити розмір діток, аби їм босоніжки підійшли до ноги.

Всього, як повідомила директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, в місті на обліку служби перебувають 437 родини, які опинилися в складних життєвих обставинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Фотограф Показати IP 12 Березня 2014 14:35
Мам вижу, детей вижу, попов вижу, продуктов не вижу...
об'єктив до Фотограф Показати IP 12 Березня 2014 14:49
А у пакетах що дають? Протри свій фотоапарат!:)
інна Показати IP 12 Березня 2014 14:54
чому вони такі бідні? нащо тоді родять дітлахів? собі міліровки можуть робити і телефони сенсорні а дітям немає що їсти безтолкові і все
хм Показати IP 12 Березня 2014 15:17
не переживайте,скоро дивлячись на те що виробляє нова влада,не буде що їсти більшості населення.Під крикі "славаУкраїні"практично розвалили державу,Криму вже нема,ціни галопують,гривня падає,населення зубожіє,мільярдери далі жиріють.Чого ви добились своїм бунтом?Януковича нема,на його місце засіли ще більші злодюги,через пів року їх правління населення взвиє,але буде вже пізно.
мх до хм Показати IP 12 Березня 2014 15:30
За скільки років не навели ладу, то за два тижні мали навести.Чи як?
бабуся Показати IP 12 Березня 2014 15:31
Скажіть яка категорія відібраних малозабезпечених батьків отримує цю допомогу , чи постійно оді ні і ціж сами батьки , чи інколи міняють цей список, бо маючи статус одинокої мами і багатодітної за 8,5 років не одного разу працівники даної служби не звернули увагу на сімю, зрештою всіма правдами і з допомогою інших ми змогли отримати допомогу по малозабезпеченості за остані три місяці , хоч на обліку в даній службі з народження дитини першої. Я не прошу милостині як попередні кажуть але іноді виходить даний фактор і від цього ніхто не застрахаваний тільки коли читаємо дані про заходи які проводить служба соціального захисту то виникає дане питання, чому не всі мають онакові права.
Мама Показати IP 12 Березня 2014 15:48
А чого вони бідні.Одержали допомогу на дитину,це зараз на другу і третю по 100 тисяч грн і вони бідні. На фіг клепає,коли вона бідна,коли має чоловіка дармоїда і ледацюгу.То,що я також маю двоє діток, чоловік працює днями і ночами, я сиджу з 9 до 18-00. Діток мама допомагає глядіти і себе не відчуваю бідною Я не багата,але ж не бідна. Ви,що думаєте я буду працювати і платити на цих ледацюг.Вони ноги вміють розставляти, а працювати ні.Вчитися тоже не хотіли видно,бо ж ноги краще розставляти.І думати не цим, що між ушами, а тим,що між ногами. Не можемо ми їх утримувати цих ледацюг.Маєш дурня не клепай, а то скільки їм не платити,то мало вони бідні.Це капец
Анонім до Мама Показати IP 12 Березня 2014 16:44
ну то i шо, шо вони ледарi та дармоїди, та клепають дiтей, щоби тiльки допомогу виплатили, ну i шо шо може й попивають трошки, i на бiржi по безробiттю получають з наших податкiв, а самi працюють в тиху i податкiв не платять.. ну вони ж теж хочуть нормально жити!! новий сенсорний телефон необхiдний зараз, без нього дуже не комфортно забирати виплати по безробiттю, без телефону на тебе дивляться як на непотрiб! за комунальнi тоже не платять, бо ж не вiдключать всеодно нещасних! ну i кредит можна оформити, щоби взяти новий китайський джип!! бо без джипа дуже соромно, як голота!! треба їх пожалiти нещасних, а ви накинулися!!!
Анонім до Мама Показати IP 12 Березня 2014 16:45
главнає найти ще лахавський банк, де дадуть кредит на телефон i всьо, каралева!!
Анонім до Анонім Показати IP 12 Березня 2014 16:46
або наробити дiток i тягнути шантажем з батькiв чоловiка грошi то ви просто дурнi, що працювати ходите, треба "уметь жить"
також мама Показати IP 12 Березня 2014 15:59
Воно усе так як ви кажете, але просто дуже шкода діток, бо вони ж то ні в чому не винні, що їхні батьки безтолкові. Таким батькам кастрацію треба робити відразу, поки не наробили нещасних діток... Прости мені, Господи!!!
Аліса Показати IP 12 Березня 2014 16:36
Хто написав оту дурню, що вони не мають що їсти? Да вони привикли все своє життя жити за рахунок державних коштів і нічого не робити.Палець об палець не вдарять самостійно, тільки чекають поки їм принесуть,допоможуть, безплатно покормлять у кафе і т.д.
Мама 2 Показати IP 12 Березня 2014 16:45
Правильно Аліса пише.Сидять,як клухи,тупі,як валянки. Чому їм безоплатно, а ми пашемо,платимо податки,щоб туримувати хитрих і наглих.Мало того, що допомогу платять всім без винятку,хто і дня не працював.А так не повинно бути.Я 5 років відучилась, 7 років відпрацювала в банку, виплатила всі податки і на дитину одержала ці ж самі гроші.І зараз дитині 3 роки, я вже знову на роботі.Скільки мені потрібно зусиль,щоб зібрати дитину в садочок, працювати на роботі і знову додому забрати з садочка,приготувати їсти,доглянут дитину.Мама далеко. То не краще клепати голодранців, а не вчитися 5 років, тож особливого ума не потрібно розставити ноги і плакатися,що бідні, а гроші то такі ,як я одержали. А за що їм такі ж гроші,що вони для цього зробили.Це не правильно,хто ніде не вчився не працював їм наполовину менше,вони не платили податків.
2222 Показати IP 12 Березня 2014 16:47
ви всі такі злі та ЗАЗДРІСНі нє щоб порадіти що хоча б комусь щось перепало, а то тільки зле пишите.як так можна? я живу не багато ззаздрістю на це не дивлюсь ну дали то дали значить молодці. хочуть і родять дітей це їх бажання та право ви їх дітей не одягаєте і не взуваєте. і яка кому різниця які в кого і звідки доходи дивіться краще за собою та за своїми вчинками.
до мама 2 Показати IP 12 Березня 2014 16:49
як ви можете дитятко яке вам нічого злого не зробило - це ж маленький янголик називати голодранцем. вам приємно когось образити?
Анонім до до мама 2 Показати IP 12 Березня 2014 16:59
а за чий рахунок їм виплачують допомогу ? за ваш i наш. то може краще ви цi грошi на своїх дiтей потратите?????
Патріот Показати IP 12 Березня 2014 18:23
З такими "добрими" мамами та бабусями важко буде збудувати нову Україну.
55 до Патріот Показати IP 12 Березня 2014 19:40
А ви ще мрієте про нову Україну?
ник Показати IP 11 Листопада 2015 11:07
люди оставай тесь людьми. в ваших словах много зависти. как можна попрекать детьми. вы же волыняне где ваша гордость.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus