USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі журналісти вийшли на мовчазний пікет

26 Грудня 2013 14:22
Луцькі журналісти вимагали справедливого розслідування кривавої розправи над Тетяною Чорновол та над іншими учасниками Євромайдану.

Так, сьогодні, 26 грудня, о 13:00 представники преси вийшли на мовчазну акцію протесту біля приміщення УМВС у Волинській області, аби у майбутньому відстояти права тих колег, які постраждали від фізичного насильства з боку правоохоронців та так званих тітушок.

Окрім цього, у власному зверненні журналісти та громадські діячі вимагають відставки «кривавого» міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Луцьких представників ЗМІ обурює те, що людей, які винні у тяжких злочинах та рукоприкладстві, і до сьогодні не знайшли і не покарали. Тож, вони вимагали прозорого розслідування усіх справ та забезпечення захисту, а не переслідування активістів Євромайдану.

Саме тому журналісти взяли до рук плакати із надписами: «Журналісти- не м’ясо!», «Захарченко – не міністр, Терещук – не генерал», «Ви причетні до кривавого терору», «Таня Чорновол, волинські колеги з тобою» та інші.

Після того, як громадська активістка Марія Доманська зачитала звернення представників мас-медіа до правоохоронців, вона запитала у одного з них, чи згоден він з тим, що написано в документі. На це міліціонер відповів, що не слухав тексту звернення, але погодився передати його, куди необхідно.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
БОГДАН Показати IP 26 Грудня 2013 15:58
Те, що в машині скандальної журналістки Т. Чорновіл якимсь чудом залишився відеореєстратор,що зафіксував напад та побиття -велике ВЕЗІННЯ для міліції та влади. На другий вже день вдалося встановити осіб, що скоїли злочин,двох затримати,знайти машину злочинців ,Вони змушені будуть дати правдиві,відверті,покази і не факт,що її били як відому журналістку-опозиціонерку ,можливо, трапився якийсь доржній конфлікт або ДТП.Якби нападників не затримали ,опозиція розкрутила б гучну пропагандиську кампанію,прямо звинувативши владу та міліцейських генералів в організації побиття Т.Чорновіл.
маха до БОГДАН Показати IP 26 Грудня 2013 18:35
тобі що повилазило що робиться в країні !!!
Петро Показати IP 26 Грудня 2013 17:48
Ох, Богдане, Богдане, як все вірно ти пишеш, під диктовку...
БОГДАН Показати IP 26 Грудня 2013 20:21
Все я не лише бачу,але й чудово розумію.Як на мене, олігархи,при підримці транснаціональних корпорацій, рвуться до влади,намагаються з цією метою послабити владу президента .На кону-українська земля, .її надра,стратегічні промислові об*єкти.Олігархи фінансують опозиційні політичні партії та Євромайдан,кормлять,поять ,одівають,обігрівають,розважають концертами,забезпечують юридичне прикриття його учасників.Періодично пікетують в Києві державні установи, влаштовують гучні політичні провокації .Останні соц.опитування несподівано засвідчили,що,не дивлячись на істерію опозиції, рейтинг президента зріс з 23 до 29%,а рейтинг Яценюка,відповідно, впав з 17 до 13%,рейтинг Тягнибока фактично стоїть на місці,рейтинг Кличко - зріс.Доречі,соц.опитування проводили до підписання Московських домовленостей,політологи вважають,що рейтинг Януковича значно зріс після укладення зазначених угод,особливо на Сході та Півдні України.Особисто звертаюсь до= маха =,чи= махи=(мухи?),не треба хамити,відповідай по суті, критикуй мої аргументи,працюй над своїм освітнім рівнем,доречі,- на зір не ображаюсь,чого і тобі бажаю.
БОГДАН-журналістам. Показати IP 26 Грудня 2013 21:12
Європейська преса продовжує обговорювати останні події,які трапились 21 грудня п.р.в Гамбурзі(Німеччина),де відбулися масові заворушення.Приводом для вуличних зіткнень між протестуючими та поліцією стали плани місцевої влади закрити через загрозу обвалу(приміщення досить старе) та антисанітарію, культурний центр в Гамбурзі,фактично,який був штаб-квартирою німецьких лівих радикалів.Після повідомлення про закриття центру,на вулиці німецького міста вийшли десятки тисяч невдоволених,в основному молодь.Протестувальники,доречі,не вимагали відставки німецького уряду,не намагались руйнувати пам*ятники чи захоплювати адміністративні будівлі,туж мерію в Гамбурзі,та все ж протестна акція переросла у масові заворушення.Німецька поліція, з метою розгону протестуючих, застосувала ВОДОМЕТИ (це взимку!!!),гумові палиці,сльозогінний газ,десятки людей були побиті,травмовані,затримані та арештовані.Так себе веде європейська поліція з порушниками закону!!!Доречі,в 2011 році поліція Великобританії для розгону демонстрантів задіяла навіть службових собак. У нас же в Києві =-мирні демонстранти =металевими цепами,арматурою,палицями,камінням,газом, калічили міліцію та =Беркут=(деякі з них можуть залишитись каліками та інвалідами на все життя) ,захоплювали адміністративні будівлі,били машини ,вибивали вікна,виламували двері в установах ,і за це їм нічого не буде!
Луцьк до БОГДАН-журналістам. Показати IP 27 Грудня 2013 09:56
Богдан, ти правий на 1000%!!!!!!!!!! Просто в когось є логіка та розум, а в інших тільки підвішений язик!
танцор діско Показати IP 26 Грудня 2013 22:09
В минулий раз роздали всім журналюгам манішки, Пресса бла бла бла, Один Мірик її носить, всі інші цураються бути журнастітутками? Яке відношення як журналісти ви маєте до каналу ут1? Так само яке відношення Волинська міліція має до Київської? Якщо в Києві когось побили то їдьте в Київ і там махайте ватманами... задовбали ви вже, хоча б щось зробили з толком тільки повітря ганяєте !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus