USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі ринки: «війна» триває. ФОТО

27 Листопада 2013 15:54
Підприємці Завокзального та Центрального ринків Луцька скаржаться на те, що їхні контейнери без пояснень відрізали від мережі електропостачання.

Про це стало відомо під час засідання координаційної ради з питань розвитку малого і середнього підприємництва у Луцьку сьогодні, 27 листопада.

Так, до міськради прийшли підприємці, у яких опустилися руки від багаторічного конфлікту з наболілим питанням: що потрібно зробити для того, аби підключити ринок до електромережі?

І з доповіддю виступив виконавчий директор обласної асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов: «Я ініціював розгляд цього питання на засіданні громадської ради. На моє звернення про допомогу директор ринку «Центральний» Петро Півнюк відповів, що особисто він нічого не вирішує. Але ж повинні існувати якісь нормативні акти? Десь же це має бути прописано?», - обурюється Ігор Дільов.



Підприємець Алла Сівак, яка понад 10 років працює на Завокзальному ринку, розповідає, що через відсутність електрики змушена відправляти власних покупців до сусідніх контейнерів, оскільки у темряві останні не можуть роздивитись власне відображення у дзеркалі.

«Спочатку від мене хотіли заземлення, потім лічильник. Усе зробили, але мені сказали, що електроенергії не буде. В мене забрали електрику і віддали її комусь іншому», - бідкається жінка.

Заступник міського голови з економічних питань Тарас Яковлєв попросив у першого заступника голови правління Волинської облспоживспілки Володимира Горгута розповісти про причини, на підставі яких суб’єктів господарювання відключили від електропостачання.

На це Володимир Горгут відповів, що у жодних документах не зазначено, що ринок, як господарюючий суб’єкт, повинен забезпечувати підприємців електроенергією.

«Це не послуга, а послугою я називаю лише те, за що береться окрема плата», - зазначив він.

«То робіть щось, а не ляпайте язиком», - вигукнув один із підприємців та покинув зал засідань.

На це заступник голови облспоживспілки відповів, що «його ображає таке ставлення» й попросив луцьких депутатів не запрошувати його на засідання, якщо у «залі є хами».

«Металеві конструкції, де відключили електроенергію, облаштовані з порушенням вимог пожежної безпеки. Ми розмовляли із людьми, аби вони привели цю конструкцію у належний вигляд. Однак ті проігнорували вимогу», - продовжує пан Горгут.

Однак підприємці стверджують, що усі торгові точки побудовані згідно з вимог.

Тарас Яковлєв запропонував звернутись до координаційної ради з проханням надати прізвища людей, яким є можливість відновити електропостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
я Показати IP 27 Листопада 2013 16:20
конструкции у всех одинаковые, просто горгут мстит людям, что пошли против него...
Он до я Показати IP 27 Листопада 2013 16:24
Так відстороньте цього магната від пирога, і буде всім світло.
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 27 Листопада 2013 16:30
Горгут - обиженная красна девица......что заслужил, то и слышить в ответ на свои пустые изречения.......гнать бы в шею таких начальничков-бюрократов-пустословов....жаль статей нету таких, чтобы судить за бездеятельность
Vetal Показати IP 27 Листопада 2013 17:58
та позакривати й розвалити ці базари к черту!
Олена Показати IP 27 Листопада 2013 19:17
Пора ці базари закрити!Е новий базар на ГПЗ!Прошу дуже туди!Пора щоб у місті був порядок!Ато Луцьк обріс базарами!А ціни на них ах ах!Обнагліли!
Лучанн до Олена Показати IP 27 Листопада 2013 21:41
Можна подумати що на ДПЗ дешевше... Я туди і не їзжу, бо ціни на всіх ринках абсолютно однакові.
Лучанин22 до Олена Показати IP 27 Листопада 2013 23:25
А хто ж буде їздити "відшиб" на ГПЗ? тут все поруч, транспорні розгалуження, а туди з пересадками....?
я Показати IP 27 Листопада 2013 20:22
А вы поедете на гпз? Я -нет .И на базаре мне цены дешевле , чем в магазинах на тот же товар...
он Показати IP 27 Листопада 2013 20:24
А в Европе тоже есть базары и не на закоулках и никто не закрывает, странно...
Жека Показати IP 27 Листопада 2013 23:55
Молодцы те, кто хоть как то сопротивляется этим зажравшимся колхозникам от кооперации.Вода камень точит.Остальные-трусливое стадо,тихо блеющее в своих будках.
Повний пайщик Показати IP 28 Листопада 2013 08:00
Вчитель математики і комсомольський секретар Горгут дуже добре знає віднімання і ділення.Ось тому разом з Кандибою і борються за ринки.Проте свльськими магазинами не займаються зовсім.Будуть витрачати любі кошти на підкуп суддів аби не віддати ринки.Це для них рівноцінно смерті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus