USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі школярі випробовували зброю. ФОТО

5 Лютого 2013 13:21
Виховну годину для учнів 9-10 класів провели правоохоронці у Луцьку.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, співробітники ВКМСД УМВС України у Волинській області разом із РПОМ «Беркут» взяли участь у проведенні виховної години для учнів 9-10 класів Луцького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 22 – ліцей» Луцької міської ради.

У такий спосіб правоохоронці ставлять за мету формування у підлітків правомірної поведінки, самодисципліни, поваги до прав інших людей, усвідомлення юридичної відповідальності за різноманітні правопорушення.

З метою запобігання скоєння учнями злочинів старший оперуповноважений в особливо важливих справах ВКМСД УМВС в області майор міліції Василь Лесь провів індивідуальні профілактичні бесіди з тими, хто є постійними порушниками дисципліни.

Під час зустрічі правоохоронці ознайомили молоде покоління з умовами вступу до навчальних закладів системи МВС. Бійці «Беркуту» продемонстрували учням засоби індивідуального захисту, шоломи, бронежилети тощо. Різноманітна зброя – від пістолетів до кулеметів – викликала непідробний інтерес та захоплення в учнів, більшість із них вперше знайомились із таким оснащенням міліціонерів.

Загалом діти мали можливість приміряти на себе бронежилети, потримати в руках захисні щитки та справжню зброю, а також поставили працівникам міліції запитання, які їх найбільше цікавили.

Після завершення виховної години дирекція школи подякувала правоохоронцям за таку чудову і – головне – повчальну зустріч, а відтак запевнила, що працівники міліції у їхньому навчальному закладі завжди будуть бажаними гостями.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus