USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцького патрульного Сергія Торчинського нагородили орденом

3 Жовтня 2017 18:10
Луцький патрульний, боєць АТО та член збірної України на ІІІ Іграх нескорених (Invictus Games, - ред.) в Торонто (Канада) Сергій Торчинський удостоївся ордену «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вручив орден Сергію Торчинському Президент України Петро Порошенко.

Зазначимо, що саме луцький патрульний, а в минулому – учасник АТО, виборов для національної збірної першу медаль.

У легкоатлетичних змаганнях Торчинський у перший день змагань показав 3-й результат у секторі для штовхання ядра (13,71 метра), здобувши бронзову нагороду. Це перша в історії медаль України, яка вперше бере участь в Іграх нескорених.

До слова, всіх лучан запрошують на неформальну зустріч Сергія Торчинського з Києва, яка відбудеться близько 2:00 в ніч з 3 на 4 жовтня. Місце зустрічі – сонячний годинник на Театральному майдані Луцька.

Зазначимо, що орден «За заслуги» I, II, III ступеня — державна нагорода України для відзначення видатних заслуг громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus