USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьком курсуватиме «тролейбус миру»

24 Травня 2015 19:00
Художники MagicArtGroup розмальовують луцький тролейбус, який вже охрестили «тролейбусом миру».

Нагадаємо, в Луцьку – другий день фестивалю Art Territory. В рамках цього заходу обласний центр перетворився на велику територію мистецтва. Причому, в усіх її проявах.

Так, одну луцьких вулиць забарикадували польські митці інсталяцією, яка покликана надати нового незвичного вигляду звичним речам. Актори театру «ГаРмИдЕр» поставили виставу просто неба та влаштували епатажний перформенс.

А навпроти головного корпусу СНУ з’явилося MagicCity. Там, художники MagicArtGroup, розмальовують тролейбус Миру, який курсуватиме вулицями міста.

Роботи розпочалися з самого ранку спершу деталі тролейбусу, які не повинні бути розмальовані, заклеїли малярним скотчем. Потому взяли до рук балончики і почали творити.

Тролейбус обіцяє стати справжнім витвором мистецтва, розфарбований у весняно-сонячних тонах, з зображенням сонця. А спереду на тролейбусі красуватиметься «Пацифік» - міжнародний символ миру і антивоєнного руху.

До слова, сам творець символу Джеральд Холтон свого часу пояснював значення символу так: «Я зобразив себе, людину в розпачі, з руками опущеними і витягнутими в сторони, як у селянина перед розстрільним взводом у Гойї. Я формалізував малюнок у лінію, і зробив коло навколо нього».

Варто додати, що під час фестивалю художники MagicArtGroup працюють ще й над двома масштабними графіті: «Круговорот» та «Мироносиця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хіпан Показати IP 24 Травня 2015 22:30
Це тролейбус для хіппі? То знач в ньому можна курити травку і робити тойво, як кажуть, вільна любов?
123 Показати IP 24 Травня 2015 23:38
Ну... може бути! Тролейбу миру - нехай буде, аби не ЛГБТ, а то й так п****асів кругом розвелося...
Інфе Показати IP 29 Травня 2015 13:47
4 маршрут Для Чьоткіх районів Спешл фо брозерс.... привокзал-володимирська

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus