USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьком пройшли учасники «Поліського літа з фольклором». ФОТО

22 Серпня 2016 09:01
Вперше з 2012 року різнобарвною ходою представники фольклорних колективів з різних країн світу пройшли центром Луцька.

Після богослужіння у Свято-Троїцькому кафедральному соборі 21 серпня учасники колективів з України, Грузії, Південної Кореї, Ізраїлю, Тайваню, Північного Кіпру, Білорусі та Польщі вирушили вулицею Лесі Українки до Луцького замку – місця проведення офіційного відкриття 14-го міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором».

Під час ходи, що супроводжувалася виконанням українських козацьких маршів, представники різноманітних фольклорних ансамблів влаштовували яскраві виступи просто неба.

Лучани, іноді не вдовольнившись роллю глядачів, самі долучалися до запальних танців, а зробити фото з гостями з екзотичних країн знайшлося чимало охочих. Селфі та світлини на згадку з артистами робили як представники молоді, так і містяни поважного віку.

Мультикультурне свято музики, танців та міжнародного порозуміння продовжилося у мурах Луцького замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ваня Показати IP 22 Серпня 2016 12:17
Хоч щось для лучан Палиця робить, а то Гунчик тыльки з Романюком язиками плещуть
глядач Показати IP 24 Серпня 2016 21:01
Організація заключного концерту-жахлива. Зарубіжні колективи танцювали на біговій доріжці, як наслідок на деяких секторах нічого не було видно. Чому б не танцювати їм на полі? А ще вразила культура лучан-стояли в поході і їм байдуже, заважають вони комусь чи ні. Молодь агресивна і неадекватна. Одним словом-йдемо в Європу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus