USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому госпіталю подарували набори для операцій

6 Листопада 2014 12:59
Луцький військовий гарнізонний госпіталь отримав цінний подарунок від волонтерів. Необхідний витратний хірургічний матеріал доставили на потреби шпиталю. Про це інформує Наталія Ариванюк в мережі.

Волонтер розповідає, що Татьяна Тимошенко з "ОРГАНІЗАЦІЯ "ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ ДОБРОВОЛЯ" повідомила, що на потреби шпиталю надішле гуманітарну допомогу у вигляді хірургічного витратного матеріалу.

"Все посортовано, гарно упаковано і абсолютно безкоштовно прибуло у госпіталь. Дякую за безкоштовну доставку "Новій пошті", та двом чарівникам Ромі та Івану", - йдеться у повідомленні.

Наталя зізнається, що не очікувала допомоги в таких розмірах: "Два величезних палети по 2 метри кожен навіть не вміщалися в машину". Це, каже жінка, дуже багато наборів для проведення операцій, тампони, щипці, ножиці...і ще багато всього потрібного.

"Головного лікаря Олександра Хоменка та аптекаря не можна було відірвати від коробок. А ще наш аптекар Анатолій, як побачив готовий акт приймання-передачі мало не танцював, сказав багато похвальних слів! Тішилась і я з цього всього!", - резюмує волонтерка.

Наталія Ариванюк дякує усім причетним до такої доброї справи людям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валодька Показати IP 6 Листопада 2014 13:07
Нормальні люди. А Глазунов вчора аж пів'ящика антибіотиків припер і піарився ніби рятує тисячі життів, *ука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus