USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьку молодь закликали на 9 Травня не робити масовок

8 Травня 2014 18:12
Молодь Луцька застерегли, аби завтра, 9-го Травня, вони не гуртувалися на вулицях міста, адже можливі провокації. Окрім того, розповіли як потрібно себе поводити коли побачать підозрілу людину чи пакунок.

Під час другого засідання дорадчого органу Молодіжної Ради при Луцькому міському голові Миколі Романюку, яке відбулося сьогодні, 8-го травня, до молоді Луцька звернулася виконувач обов’язків начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міськради Алла Боярчук.

«Ми не знаємо, що може бути завтра, тому закликаю вас усіх, аби було поменше масових скупчень людей. Уважно дивіться очима і вправо, і вліво. Як мама, як колега, прошу Вас бути обережними. Як побачите щось підозріле – звертайтеся до правоохоронці, підозрілі пакунки в людей – теж звертайтеся до правоохоронців. Це дуже серйозні речі», - наголосила Алла Боярчук.

По тому вона додала, що завтра, 9-го Травня, можливі провокації по всій Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ололо Показати IP 8 Травня 2014 18:35
коментар було видалено
віра до ололо Показати IP 10 Травня 2014 08:47
В Луцьку давно поселилося дуже багато російськомовних, і що , хтось ім заважае, та і зрешту, вони не заважають украіномовним.
Лучанин Показати IP 8 Травня 2014 22:34
з достовірних джерел стало відомо, що у Луцьку вселились, за останні 3-и тижні, російськомовні туристи в районі Там таму, приблизно в кілтькості 490 чоловік ( з недостовірних до тисячі).. Будьте обережні, не ведіться на провокації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus