USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцьких гімназистів з початком навчання привітав військовий оркестр

1 Вересня 2017 21:51
Перший дзвоник у Луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького провели по-особливому. Цьогоріч музичний супровід для свята забезпечив військовий оркестр луцької частини 1141 Національної гвардії, інформують у прес-службі формування.

Духовий оркестр нацгвардійців виконав гімн України, а також продемонстрував виступ-дефіле, виконавши для учасників свята патріотичні та розважальні композиції. За майстерний виступ вчителі, школярі та батьки подякували військовим музикантам гучними оплесками.

Привітати школярів із Днем знань на «лінійку» завітали митрополит Луцький та Волинський УПЦ КП Михаїл та перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.

Також за традицією школярі вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної сотні та загиблих у війні на сході. Як символ миру у небо випустили білих голубів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus