USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких першачків запрошують на безкоштовну екскурсію до зоопарку

30 Серпня 2018 13:35
Безкоштовно відвідати луцький зоопарк 1 вересня матимуть можливість учні перших класів.

Про це повідомляють на сторінці КП "Луцький зоопарк".

"Запрошуємо усіх охочих на гостину 1 вересня. Сюрпризом для тих, хто тільки ступає на шлях до Країни знань, тобто першачкам, стане можливість у суботу пройти на територію зоопарку безкоштовно. А о 13.00 для усіх охочих розпочнеться майстер-клас від нашого екскурсовада Шкирпан Тетяни - розмальовування вирізьблених фігурок носухи, які потім можна використовувати як брелок", - йдеться у дописі.

"Отож, чекаємо з нетерпінням і школярів, і їхніх батьків, і взагалі усіх охочих гарно провести час у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста! Бо колектив КП "Луцький зоопарк" працює задля комфорту і наших підопічних, і усіх гостей"- додають у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus