USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьких підприємців закликають реєструватися у місті

21 Лютого 2018 14:13
Підприємців, які живуть у Луцьку, користуються благами обласного центру та ведуть тут бізнес, закликають реєструватися у місті.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Член комісії Сергій Була звернувся до колег, аби вони переконували бізнес реєструватися в Луцьку, щоб податки йшли в міський бюджет.

«Я спілкувався з багатьма бізнесменами, ситуація така, що більшість платників ідуть в район. У результаті ми недоотримуємо великі податки. Зараз спільно працюємо над програмою сплати податків у Луцьку.

Дуже шкода, що БПП і Народний Фронт не підтримують у Верховній Раді вибори в Луцьку, а мені іноземні колеги кажуть: закінчуйте свої скандали та суди, щоб ми проходили до вас з інвестиціями. У такій ситуації важко працювати, адже одні думають про розвиток Луцька, а інші у судах намагаються відвоювати свої крісла», - зауважив Була.

Нагадаємо, згідно із статистичними даними, середня заплата в Луцьку нижча, ніж у Луцькому районі. Як пояснили, це пов’язано з тим, що в районі знаходяться потужні виробництва, і в обласному центрі є бізнесмени, які зарплату дають підлеглим у «конверті».

Раніше радник Луцького міського голови Ігор Поліщук теж закликав підприємства не бути байдужими до розвитку міста, адже цього року запланували великі зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До Сирьожи Показати IP 21 Лютого 2018 16:45
Сирьожа, а в тебе все в місті зареєстровано?
Валя Показати IP 21 Лютого 2018 18:15
Пів "Варшавки" реєструваний в районах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus