USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких міліціонерів вчитимуть англійській мові

24 Червня 2011 11:35
Місіонери «Корпусу миру» вчитимуть луцьку патрульно-постову службу англійській мові, аби міліціонери змогли порозумітися з туристами, яких очікують до футбольного чемпіонату Євро-2012.

Про це стало відомо 24 червня під час прес-конференції УМВС у Волинській області.

Як повідомив начальник міліції громадської безпеки, заступник начальника УМВС у Волинській області Микола Лисюк, що патрульно-постова служба Луцька вже близько року кожний місяць у визначені дні вивчає англійську мову.

Освоювати іноземну мову міліціонерам допомагають викладачі з Волинського національного університету імені Лесі Українки.

«Буквально декілька днів назад представники місії «Корпус миру» запропонували допомогти. Ми їх також будемо задіювати, аби вони навчали представників міліції мови», - каже Лисюк.

Міліціонер навіть запросив журналістів відвідати навчання, однак щодо того, чи будуть для правоохоронців якісь екзамени, Лисюк не підтвердив.

«Хто має бажання – той вчить. Молода людина повинна розуміти, що вона повинна знати хоча б одну іноземну мову», - зазначив заступник начальника УМВС у Волинській області.

Довідково:

Корпус миру - урядове агентство США, діяльність якого присвячена зміцненню миру та дружби між народами світу. Місія Корпусу Миру міститься у трьох простих цілях: допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації; сприяти кращому розумінню американців українцями; сприяти кращому розумінню українців з боку американців
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатолій Котлюк Показати IP 24 Червня 2011 12:05
код полетів товариші
Ястребок до Анатолій Котлюк Показати IP 24 Червня 2011 12:28
Или квадратную скобку забыли закрыть (см. текст)!
Ястребок до Анатолій Котлюк Показати IP 24 Червня 2011 13:20
Исправили, молодцы!
Анонім Показати IP 24 Червня 2011 12:25
Це тільки радує. особливо слова пана Лисюка - якщо він так мислить (кожна люина повинна знати хоча б одну іноземні мову) - то це значить ще не все втрачено в нашій міліції.
ЗМІ Показати IP 24 Червня 2011 14:02
Для ментів і українська мова - іноземна. Постовий офіцер ДАІ як напише ієрогліфами протокол на штраф, де в 12 рядках 50 помилок (не кажучи вже про єфрейтора), то для прочитання треба викликати спецслужбу по розшифровці древніх папірусів. Нехай поки що вчать українську. І дуже наполегливо. Перефразовуючи слова Лисюка, можна сказати: кожен міліціонер повинен, принаймні, знати хоч би рідну мову, яку одеський задовбаний мент назвав "телячою".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus