USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Британії ветеран Другої Світової піднявся на вершину чартів

25 Квітня 2020 15:29
Британський ветеран Томас Мур незадовго до сторіччя внесений до Книги рекордів Гіннесса, зібравши понад 30 млн євро для боротьби з вірусом SARS-CoV-2 і очоливши чарти з піснею «You’ll never walk alone».

Про це повідомляє DW.

Ветеран Другої світової війни Томас Мур піднявся на вершину чарту британських синглів. Пісня «You’ll never walk alone» (можна перевести як «Ти ніколи не будеш самотній»), яку 99-річний ветеран виконав разом з британським тенором Майклом Боллом і хором медиків, посіла перше місце, повідомила в п’ятницю, 24 квітня, The Official Charts Company – організація, що відповідає за складання офіційних музичних хіт-парадів Великобританії.
Тим самим Мур визнаний найстаршим виконавцем, який очолив чарти британських синглів, за версією Книги рекордів Гіннесса. Пісня американського композитора Річарда Роджерса і поета Оскара Хаммерстайна II була написана для мюзиклу «Карусель» в 1945 році і є гімном англійської футбольної команди «Ліверпуль».

32 мільйони євро – за два тижні

У середині квітня ветеран оголосив про збір коштів для фахівців Національної служби охорони здоров’я Великобританії, які борються з коронавірусів SARS-CoV-2. Він мав намір зібрати 1000 фунтів стерлінгів (у перерахунку – 1144 євро) і пообіцяв для цього пройти сто кіл по своєму саду. У результаті Мур, якому 30 квітня виповниться 100 років, менш ніж за 2 тижні зібрав 28 мільйонів фунтів стерлінгів (32 мільйони євро). За версією Книги рекордів Гіннесса, сума є найбільшою, яку вдалося зібрати в ході благодійної прогулянки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 25 Квітня 2020 21:07
+ + +
( ! ) Показати IP 26 Квітня 2020 08:10
! ! !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus