USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький парк не здається осені. Фоторепортаж

3 Жовтня 2018 18:11
Сонячні та теплі дні, серед вже доволі осінніх та прохолодних – це свято. Осінні барви вже заполонили чи не весь Луцьк, однак Парк імені 900-річчя не здається - тут все ще відчувається літнє тепло, а дерева, хоч і вбираються потихеньку в жовте листя, ще точно з ним не збираються прощатись.

Насолоджуються гарною погодою і мешканці парку. Розмірено плавають у пошуках поживи качки, а кілька десятків голубів прилетіли напитися води.

Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило показати жителям міста, що осінь – це зовсім не причина для депресії. Тому варто насолодитись яскравими барвами, якими так щедро прикрасила осінь місто Луцьк, а особливо - парк 900-річчя міста.

Олександр Зелінський, Олександр Андріюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus