USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький парк облаштують новою сценою та лавками

30 Травня 2017 14:09
Задля комфорту лучан старі лавки у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку замінять на нові. Окрім того, при вході у відпочинкову зону облаштують нову сцену.

Про це стало відомо під час засідання комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 30-го травня.

Як розповіла начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова , на нові лавки з міського бюджету передбачається 200 тисяч гривень.

Своєю чергою, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук повідомив, що вага однієї буде близько 250 кілограмів. А це, своєю чергою, унеможливить крадіжку та псування конструкції.

Нагадаємо, у березні цього року невідомі намагалися понівечити лавки у парку: позривали їх із місця, поперекидали та намагалися зламати.

«Питання щодо заміни лавок підняв виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук. Він був у Харкові та бачив, які там є гарні дерев’яні лавочки з чавунною основою. Сьогодні ж у нас багато лавочок «втоплені», вони так загрузли в землю, що коли сидиш на них – коліна в груди впираються. Тож є пропозиція встановлювати нові», - інформував Петрочук. Щодо старих конструкцій, то їх хочуть перенести в інші зелені зони міста.

Також під час засідання комісії повідомили про необхідність виділення 300 тисяч гривень на розробку документації та встановлення нової літньої сцени біля входу у центральний парк.

Зі слів заступника Луцького міського голови Григорія Пустовіта, та, яка є наразі, - у занедбаному стані. «Сьогоднішня літня сцена не готова до проведення концертів, акцій, масових заходів. Тому вже є приблизний варіант її вигляду. Також до сцени передбачено підключити електроживлення», - пояснив посадовець.

Члени комісії підтримали ініціативу та рекомендували депутатам ухвалити її під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus