USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Луцький прокурор - детектив Антикорупційного бюро

7 Вересня 2015 12:51
В Антикорупційне бюро відібрали 70 перших детективів. Одним із 70 переможців конкурсу на заміщення посад детективів в Національному антикорупційному бюро України став старший прокурор відділу представництва інтересів громадян і держави в Луцьку Тарас Лікунов.

Так, Рада громадського контролю НАБУ 26 серпня оприлюднила список кандидатів, яких рекомендувала Конкурсна комісія Директору Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику на посади детективів.

Сьогодні, 7 серпня, Артем Ситник повідомив, що розпочалося навчання першої групи детективів - 70 переможців конкурсного відбору, яких зараховано до лав антикорупційного бюро, - інформує «Українська правда».

З його слів, навчання буде тривати до початку жовтня.



Перша група детективів, набраних для Антикорупційного бюро. Фото Сергія Андрушка

Тарас Лікунов успішно пройшов трьохетапний відбір з-поміж 2700 кандидатів, - повідомляє Район.Луцьк з посиланням на прокуратуру міста Луцька.

До участі в конкурсі на посади детективів Антикорупційного бюро допустили 2500 осіб. Далі за результатами першого етапу залишилося 980 кандидатів, за результатами другого етапу відбору - 222 кандидати і після завершення третього етапу залишилося.

Список детективів, про які вдалося зібрати інформацію у відкритих джерелах, опублікував Главком:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Хвєдя Показати IP 7 Вересня 2015 12:55
Чому на собачій мові?
та ппц Показати IP 7 Вересня 2015 13:13
тато прокурор маневич?!) все ясно з цим органом, і директором з зп 8 тис. шрг за мин,рік.
Штефан, Луцьк до та ппц Показати IP 7 Вересня 2015 15:50
Пропоную пану Ситнику на детективів НАБ: 1) Прокурора Корецького; 2) Прокурора Нововолинська Шпоту; 3) Екс-прокурора Сліпчука; 4) Екс-прокурора Гіля; 5) Екс-прокурора Парфелюка; "Досто-о-о-йні" люди. Наработають під себе.
Адвокат Показати IP 7 Вересня 2015 13:32
Сам особисто здавав.Зателефонували приїхати на тести на 10 год.Приїхав реально тести на 11 хто телефонував взагалі невідомо.Через хв 15-20 зявився СБушнік.який за 3тис. зеоених пропонував здати тести,а точніше питання та відповіді на тести.Були такі що погоджувались.Окрім того були такі які за 20-25 хв давали відповідь на 100 питань.Загальний час був 1.5 години відведений.Вот така в нас боротьба з корупцією.Хоча боже бути що там Ситник і не вкурсі а самі айтішніки Академії могли продавати варіанти відповідей.Так само як на тести в поліцію м Луцька за 10-15 тис. грн.
Штефан, Луцьк Показати IP 7 Вересня 2015 15:41
На псячій мові надруковано. Таке саме, із псів волинської прокурорської мафії, буде й НАБ. Який із нього детектив? Як він представляв державу? Здобутки, перемоги, викриття? Чому громадськість Волині не брала участі у обговоренні кандидата на детектива? Він нагадує мені рівненського прокурора Таргонія. І обличчя... Вони не двоюрідні брати? Організована злочинність України не спить, постійно пропихаючи у Антикорупційне бюро своїх шпигунів. Немає там жодного (!) нормального чоловіка. Всіх (!) потрібно гнати у три шиї і набирати порядних людей, які не замазані прокурорською службою. Тих, що є, система зіпсувала. Всіх. До одного.
Іван Показати IP 7 Вересня 2015 16:58
Якщо він в тій системі, то він не є самодостатній. Система готує собі спокійне життя на старості. В НАБ мають йти працювати випускники вузів, а не адаптовані до системи прокурорські синки-мажори. Слава Україні!
Віктор Показати IP 7 Вересня 2015 19:58
Лікунов гідний цієї роботи чоловік. Переконаний в цьому, бо знаю його особисто, і його підхід до роботи.
Хвєді Показати IP 7 Вересня 2015 20:42
та іншим. На цій мові розмовляє значна частина військових, які захищають Україну від пропутінського б*дла. Вони - герої, а ти *мо. Вам не подобається цей хлопець, так , йому можна закидати, бо він засвітився на , а ті що не засвітились чим кращі?
Знаю пацана Показати IP 7 Вересня 2015 21:36
Порядна людина. Не ставте ярликів, шановні.
Олеся Показати IP 7 Вересня 2015 21:37
Коментарі вище відверто смерд@ть заздрістю.. Гордість розпирає,знаючи, яка людина потрапила в бюро! Саме такі люди потрібні для цієї роботи!
Результат Показати IP 8 Вересня 2015 08:34
Як не буває колишніх міліціонерів так немає колишніх прокурорів.Прокурор це не посада, а ментальність.Дивіться статистику корупційних справ.Навіть судів намагаються засудити.А прокурори це каста недоторканих, всі за одного один за всіх. Брилянтових прокурорів зловили,так всі брилянти " коштують" 700 грн.!!??)))В НАБу 20 прокурорів ще 20 разом взятих СБУшніків та Ментів.Що з цього вийде!!??Корупціонери стануть боротися з корупцією!!??))
1111 Показати IP 8 Вересня 2015 17:46
Це якийсь жах - весь список на російській мові. Таке враження, що його склав російський прокурор:) А щодо використання нашими захисниками-героями російської мови, то це нічого спільного з документообігом не має - це точно (є і україномовні, і англомовні, і т.д.). Якщо НАБ починає роботу з такого підходу до формування своїх кадрів, то як колишні прокурори, що починали свою кар"єру в найбільш корумпованій струкутурі будуть виявляти злочини серед своїх друзів, керівників, вчителів нехай і колишніх. Забагато сумнівів у прозорості роботи майбутніх антикорупціонерів.
Юрий Показати IP 9 Вересня 2015 16:39
Приємно, за Тараса, особисто не знайомий з ним,_ знаю добре батька Юрия- свого часу був моїм керівником. Думаю не підведе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus