USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький салон інтим-послуг відтепер працює у підпіллі

7 Грудня 2017 12:08
У луцькому спа-салоні «Карамель», який вперто не бачать головні посадовці від правоохоронних структур, цими днями - вихідні. У закладі у відповідь на дзвінки кажуть, що не працюють. Вочевидь, «законному» масажному комплексу з оголеними працівницями, готовими довести клієнтів до екстазу, і справді нема чого боятися, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Після розслідування журналістів та виходу викривального сюжету про діяльність масажного салону «Карамель» ним мали б зацікавитись правоохоронці. Але поки поліція шукала докази і ознаки злочину - салон встигли "закрити".

Аби дізнатися як просувається розслідування, журналісти телеканалу зателефонували до начальника ГУ НП у Волинській області Петра Шпиги.

«Ви ж дали вже інформацію на телебачення, яке ви хочете розслідування щоб було? Якщо ви вже все реально розказали та показали? Прийдете, ми вам все розкажемо», - розповів головний поліцейський Волині.

«Тобто це все правда і там дійсно надають послуги інтимного характеру», - поцікавилися журналісти.

«Я вам не казав, що це правда. Це ви собі версії висуваєте: правда, неправда. Буде правда, коли ми притягнемо до відповідальності, якщо це буде», – відрубав Петро Шпига та кинув трубку.

Нагадаємо, салон «Карамель» для так званого масажу та інших задоволень журналісти «Аверсу» бачили зсередини. «І тепер ми знаємо, що масаж – це коли дві оголені дівчини можуть довести клієнта до ерекції своїми сідницями та іншими частинами тіла», - йдеться у сюжеті ТРК.

Засумнівавшись, що задоволення клієнта обмежується лише масажем, журналісти зареєстрували підозри про можливі злочини у Головному управлінні у Волинській області. Проте правоохоронці вочевидь не встигли у «Карамель», адже як кажуть у салоні, наразі вони не працюють.

Зокрема, про те, що заклад закритий, повідомили журналістці, яка зателефонувала у салон начебто для того, щоб купити сертифікат брату на день народження.

«Вочевидь, не працювали дівчата лише кілька годин, та й попередній запис чомусь пропонують лише тоді, коли у слухавку лунає чоловічий голос», - наголошують на телеканалі. Зокрема, у спа-салоні «Карамель», почувши у слухавці чоловічий голос, оформили попередній запис на «масаж».

«Правоохоронні органи з такою продуктивністю роботи можуть дочекатися, коли персонал «Карамелі» постаріє. Адже коли журналісти поїхали у поліції Волині, аби дізнатися, чи заява про злочин, яку вони подали, вже стала кримінальним провадженням, то відповідний підрозділ виявився ані для них, ані чергових поліції недоступним.

Якщо цей салон справді такий законний та безневинний, то для чого тоді керівництву зачинені двері, тоновані вікна, відсутність адрес на сайті. А тим паче, чому після сюжету «Аверсу» послуги тут пропонують вибірково? Хочеться вірити, що для вигаданого брата салон закритий лише тому, що місця там дбайливо заброньовані Петром Шпигою та Юрієм Фелонюком задля розслідування заяви журналістів», - наголошують наостанок у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Кіндрат Панасович Показати IP 7 Грудня 2017 12:35
ну вам не по...йю!? хай працює собі на радість відвідувачам! Чи боїтесь що ваші благовєрні туди побіжать коли у вас голова розболиться!? ))
Ненастаящій_мушчіна до Кіндрат Панасович Показати IP 7 Грудня 2017 13:46
Воістину, бро! Вся суть в трьох речннях - респект! Взагалі, після цієї всієї "шуміхі" про салон - особисто в мене виникло бажання туди сходити, підтримати гривнею. А що - парєнь я вільний, в мутні юридичні штуки типу "шлюб" не влажу принципово, навіть жити постійно з кимось вважаю недоцільним - що мені заважає? Як на мене - все чесно, морально, і ніякого порушення закону не бачу. От дождусь своєї "ніщєбродської зарплати" (а яка ж ще може бути у "нікому не потрібного, який у віці за 30 не зумів створити сім'ю") - і зразу ж туди.
Кіндрат Панасович до Ненастаящій_мушчіна Показати IP 7 Грудня 2017 15:24
аналогічна сітуейшен бро )
Панько до Кіндрат Панасович Показати IP 7 Грудня 2017 23:21
От цікаво, а якби там твоя донька прцювала, ти був би такий же радий?
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2017 12:50
І що хорошого ви зробили, "шановні" журналісти?
лучанин до Лучанин Показати IP 7 Грудня 2017 19:43
реклама ..двигун торгівлі.. (тепер у них точно буде аншлаг) бо навіть я туди хочу попасти))
Ярик Показати IP 7 Грудня 2017 12:58
Кому такі послугит треба? І яка ду?епа там ще працює і що батьки з матір"ю каже або ж чоловік чи дитина? Робити послугу дядькам , бідні дівки або дурненькі дівулі
Полуничка Показати IP 7 Грудня 2017 12:58
Щось дівчата ніяк не заспокояться. Жаба душить, що кореспондент за 5-6 тис. повинна цілий місяць працювати, а там оголив груди і попу і ті ж гроші, за добу заробив.
мама Показати IP 7 Грудня 2017 13:01
раніше на Рівненській товпами стояли працівниці древньої професії. по кущах совалися з своїми клієнтами. так хай би сиділи в закритому приміщенні і доводили б клієнтів до чого завгодно!
Фаін Ранєвскій Показати IP 7 Грудня 2017 13:29
Є давня народна мудрість - "Найдешевше обходиться жінка, якій потрібно платити одразу". Тому, шановні "моралістки" - розумію, чому у вас підгорає, але нічого не вдієте, тут чи в іншому місці...
олег Показати IP 7 Грудня 2017 14:09
недавно сюжет про цей порнозаклад пройшов по центральних каналах і там було сказано що будівля в якій він функціонує знаходиться на балансі поліції, тобто самі менти на чолі зі Шпигою його і відкрили. через підставних осіб. Якщо врахувати що Шпига до того як нова влада зробила його начальником керував(кришував) відділом по боротьбя з проституцією. то нічого дивного немає. по своїй же спеціальності відкрив прибутковий бізнес і чхати він хотів на вас з високої вишки а вірніше з посади начальника міліції області. тому ніхто ніколи цей салон не закриє.
Та Показати IP 7 Грудня 2017 14:19
не заздріть! Одні можуть за дорого продати інші мають можливість придбати - все за обопільною згодою, силою ніхто ж не змушує і на ланцюгах туди ніхто не тягне, як працівниць так і вдвідувачів. Вам всім яке діло до того? Своїм власним "облікоморалє" займіться, бо зараз переважна більшість наглючі, хамовиті, жадібні, заздрісні, підлі і брехливі, а ще когось судять. Тьфу на вас!
То таке Показати IP 7 Грудня 2017 15:07
Виведення з тіні індустрії інтимних послуг то сотні мільйонів податків до Держб`юджету. То інтим-індустрія платитиме.
Їван до То таке Показати IP 9 Грудня 2017 09:41
Ото логіка,блін! Ну нема більше з кого податки збивати одна секс індустрія осталась, ага
Анонім Показати IP 7 Грудня 2017 17:30
Надання послуг інтимного характеру в світі є нормою. Причому такі послуги мають різноплановий характер як для чоловіків так і для жінок. А для "європейських" українців це дико. Кожен сам для себе вирішує чи потрібні йому (їй) такі послуги. Є попит - буде пропозиція і навпаки!!!
Ляля до Анонім Показати IP 7 Грудня 2017 19:43
За кордоном такі послуги оформлені легально, і податки йдуть в казну, а у нас у кишені "бізнесменів" та поліції, яка їх кришує.
Всраться і не жить! Показати IP 7 Грудня 2017 19:42
та ви задовбали, хай буде собі той салон, це краще наприклад ніж дівчата з Рівненської, нема чим зайнятися журналістам ідіть краще псевдоволонтерів "синіх" ловіть, а то статтю написали - а далі??? а вони знову ходять і гроші збирають! займіться справою, а то я бачу вам так хочеться працювати, як голодному..
Герда Показати IP 7 Грудня 2017 21:02
Краше за гральними автоматами би слідкували
Анонім Показати IP 7 Грудня 2017 21:34
Супер салон обожнюю його хожу туди як на роботу Рай для чоловіків
Їван до Анонім Показати IP 8 Грудня 2017 11:12
як на роботу, кажеш? То тобі там ще й зарплату платять? Небось тоже обслуговуеш таких як сам?
То таке до Їван Показати IP 8 Грудня 2017 11:59
Не завидуй.
Журналісти Показати IP 8 Грудня 2017 14:55
А слабо Вам провести розслідування біля ОпериВерсалю та в інших місцях в 2-3 години ночі, там напевне такі послуги є?
Анонім Показати IP 9 Грудня 2017 00:27
Ні просто мені там подобається пробував з 10 дівчатами так класне місце БОМБА
Їван до Анонім Показати IP 9 Грудня 2017 09:28
І чим воно класне? Кінчив два рази і за це пів зарплати викинув- класніше не буває.
Віталік Показати IP 15 Грудня 2017 21:53
В Україні на сьогодні йде мова про легалізацію проституції яка була, є і буде, а вони вцепились до якогось салону надіячись підняти собі рейтинг. В якому століті аверс живе. З таким сюжетом вам на російських каналах працювати, грош Вам ціна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus