USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Салон інтим-послуг відкрито працює в центрі Луцька. Відео

29 Листопада 2017 21:49
Вже близько трьох місяців у самісінькому центрі Луцька під боком правоохоронців працює салон інтимного масажу. Спину в закладі обіцяють розслабити цілодобово, а сам заклад діє під вивіскою спа-салону ЮНОНА, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

«Зануритися у світ релаксу та забуття, виплеснути сексуальну енергію та отримати максимум задоволення - тепер таку послугу пропонують і в Луцьку. Листівки з пропозицією насолодитися масажем у виконанні звабливих та напівоголених дівчат роздають просто на вулицях в обласному центрі. Але відшукати заклад непросто, бо з фасаду це звичайний магазин. То чому задоволення приховують від пересічних громадян? Чи за послугами еротичного масажу криється дещо інше?» - йдеться у сюжеті телеканалу.
Аби дізнатися, що насправді відбувається за дверима салонів еротичного масажу, журналістка ТРК «Аверс» спробувала під прикриттям влаштуватися туди на роботу.

Ані резюме, ані медичної книжки, ані досвіду – для працевлаштування не потрібно. Головне - це молодий вік, приємна зовнішність та бажання працювати. При спілкування телефоном у закладі надають мінімум інформації та наполягають на особистій зустрічі. Та обіцяють, що мінімальна зарплатня від 10 тисяч гривень, а гроші виплачуватимуть після кожної зміни.

До слова, адміністратора нічого, окрім місця проживання дівчини, яка намагалася влаштуватися на роботу, не цікавило. Забігаючи наперед зазначимо, що працюють там молоді дівчата зі Львова, Дніпра, Харкова та інших міст України. Але що змушує їх їхати до Луцька та влаштовуватись на роботу масажистками, залишається під питанням.

«На сайті салону фотографії напівоголених дівчат з прихованими обличчями, прейскурант, відгуки відвідувачів та чималий вибір інтимних масажів. Однак інформація про деякі види релаксу змушує сумніватися у тому, що заклад надає послуги суто масажного характеру», - зазначається у сюжеті.

Журналістку, яка вирішила на місці перевірити заклад, всім премудростям професії обіцяють навчити за три дні. За легендою, дівчина немісцева, закінчує університет та шукаю роботу аби мати змогу платити за квартиру.

Зауважимо, біля салону того дня стояв дорогий автомобіль, як згодом виявилося - власника того самого салону. При вході у заклад журналістку, яка працювала під прикриттям, зустріла дівчина-адміністратор.

Всередині салону - великі двоспальні ліжка, свічки, дзеркала та душові кімнати. Вже у закладі кореспондент переодягається у робочий одяг: нижня білизна, панчохи, халат та туфлі на шпильках.

Перший день - навчання. Дівчина, роблячи класичний масаж одній із працівниць салону, в процесі допитується про особливості професії. Бувала «масажистка» розповідає, що протягом ночі може бути 7-8 масажів. Та додає, що Луцьк ще не дуже розкручений. А на запитання, чи покажуть новій працівниці якісь еротичні методи, відповідає, що та розбереться сама в процесі роботи.

Вибір дівчини, яка робитиме масаж, відбувається клієнтами у кращих традиціях справжніх борделів. Роздягнені дівчата виходять до клієнта, той вибирає собі до вподоби одну, двох, а то навіть і трьох. Далі вони усамітнюються з гостем на кілька годин.

«Що відбувається у кімнаті зі свічками та величезним ліжком знають хіба ті, хто там буває. То чи існує різниця між салоном еротичного масажу та будинком розпусти? І чи можна відкрити такий цілодобовий бізнес без відома правоохоронців?» - задаються запитанням журналісти.

А сертифікат на еротичний масаж, який придбали журналісти телекомпанії «Аверс», вони презентували керівнику СБУ Волині Юрію Фелонюку. Фірмовий еротичний віп-масаж обіцяє занурення у світ релаксу й забуття у компанії двох оголених масажисток із шампанським. Юрій Фелонюк подарунок прийняв із радістю та пообіцяв розділити це еротичне свято з головним поліцейським Волині Петром Шпигою.

«Сподіваємось, два генерали поділяться з журналістами своїми враженнями про інтимний масаж. Між тим, салон з такою кримінальною діяльністю працює під носом у двох правоохоронців вже більше трьох місяців. І чи не знали вони про це - беруть сумніви», - наостанок додають журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 75
адвокат Показати IP 29 Листопада 2017 22:03
Це краще, ніж заводити коханок та руйнувати сім"ї. По всій Європі такі салони працюють, ще нікому не завадили. Нарешті і в рідному місті осередок Європи зробили, а ви от так погано до цього поставились.
норман до адвокат Показати IP 30 Листопада 2017 10:21
Хоч один тверезий коментар. Треба щоб там був мосаж для жінок теж, тоді всі будуть - ЗА))))
Житель Показати IP 29 Листопада 2017 22:13
Так це ж Пінського бордель)))
АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Листопада 2017 22:19
Боже ж ти мій, який сором! Я в шоці! Це ж розпуста і гріх Туди ж молодь ходить, а чому там нашу молодь навчать ? В мене аж руки тремтять на кнопки тиснути
123 до АНАТОЛЬ_ Показати IP 2 Грудня 2017 20:32
Анатоль, Ви перед тим, як заходити на сайт Волинські новини, випивайте 5-10 капель) Бо я бачу, Ви дуже чутлива особистість))
Дивно Показати IP 29 Листопада 2017 22:33
А співробітникам хіба запрошення теж потрібно? :)
? Показати IP 29 Листопада 2017 22:34
Анатоль ти в шоці брат?
Дружина Показати IP 29 Листопада 2017 22:34
Чоловіки туди ходять замість коханок? Може ще жінці принесуть "букет хвороб"
Чоловік до Дружина Показати IP 30 Листопада 2017 15:36
Знаєте, пані, це цікаве питання - від кого швидше принесуть, від коханки чи з салону. Треба турбуватись одне про одного і про потреби партнера, щоб не було необхідності щось шукти на стороні.
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2017 22:49
А чим погано ? Нехай працюють... а не буде клієнтів, то і самі ж закриються ;-) У всі века всі злачні місця були під "ковпаком" чекістів... як не як, а компромату можна там ой як не мало записати)
Луцьк Показати IP 29 Листопада 2017 23:16
рівненська переїхала
Andrij Показати IP 29 Листопада 2017 23:35
Дайте мужикам расслабиться а девушкам заработать, без слизистой ;)))))
Анонім Показати IP 29 Листопада 2017 23:40
Що ви мелете які інтим послуги? Я постійно часто там буваю Секс послуг там нема точно 100% Просто роблять масаж голими жіночими грудьми і руками Враження суперові Інтиму нема
Сеня до Анонім Показати IP 30 Листопада 2017 02:27
Як нема інтіму,а я тільки зібрався сходити туди і .... якусь д*ру,от облом
Анонім Показати IP 29 Листопада 2017 23:58
Чюдове місце
Mr.? Показати IP 30 Листопада 2017 00:39
Кохана поліція мабуть вже задовбалась Андрюшу Пінського крити кожен раз коли він розводить когось на гроші, або накачує молодих дівчат психотропними в цьому "борделі")
Анонім Показати IP 30 Листопада 2017 07:38
Це рекламна стаття?
К.лучанин Показати IP 30 Листопада 2017 09:20
Потихеньку цей "бізнес" стане легальним в Україні. Деякі депутати законопроект підготовили про легалізацію , мовляв всеодно це існує і треба оподаткувати .
Їван до К.лучанин Показати IP 8 Грудня 2017 17:32
Абсолютно правильно! Вбивства, наркотики і т.п. теж давно існують. Давайте і це легалізуєм!
серж до Їван Показати IP 22 Березня 2018 06:58
ваня звернись в липини
ірина Показати IP 30 Листопада 2017 09:52
Це цей пінський ? https://www.volynnews.com/news/extreme/v_tsentri_lutska_zhinku_v_odnykh_kaptsyakh_vyhnaly_z_kvartyry/
Волинянин Показати IP 30 Листопада 2017 10:24
Попит породжує пропозицію !!! Краще хоч якось врегулювати такі відносини ніж робити вигляд що нічого не відбувається.
Тарас Показати IP 30 Листопада 2017 10:29
Але молодці на всіх ресурсах реккламу зробили))
Влад Показати IP 30 Листопада 2017 11:08
Товариш казав, що окремі дівчатка дають свій особистий номер для вибраних клієнтів)). Мабуть, базу собі зроблять і звільняться важко працювати для всіх...
Хто Показати IP 30 Листопада 2017 11:16
не хоче, хай не ходить туди, а то позвикали, що всі винні - алкашам ті хто алкоголь продає. наркошам наркоділки, безтолковим лінтяюгам держава, а слабким на передок салони. Вас хтось насильно заставляє бухати, ширятись і т...хатись ?
Ольга Показати IP 30 Листопада 2017 11:28
Ужас який. Там же хвороби впершу чергу передаються. Мудаки хто туди ходить і слабі на Передок це точно . Бо в кого є жінка то чому туди лазити ? Своїх жінок ще задовільніть а не мужики зараз пішли що тільки "соваються"
Дмитро до Ольга Показати IP 30 Листопада 2017 11:51
Пані Ольга, напишіть аргументовано, які хвороби там можуть передаватися?
Дмитро до Ольга Показати IP 30 Листопада 2017 12:02
А якщо хтось не одружений, а заводити собі марамойку яка буде Гроші викачувати - не хоче, то шо робити? А якщо в когось жінка чи дівчина не може масаж такий зробити і розслабити свого чоловіка, то що робити? а то тільки пишете, що чоловіки жінок не задовільняють...... П.С., Давйте напишіть що Я - "незадоволений життям бо дівчата не дають", "таке пишу бо Сам нічого не можу в ліжку", "якесь ваше куряче бла бла бла"
Їван до Дмитро Показати IP 8 Грудня 2017 17:55
Дурний ти! Цей салон вдесятеро більше з тебе здере ніж ота ''марамойка'' Ти викинеш півзарплати, а вони будуть жрати в дорогих ресторанах і кататись джипами які тобі і не присняться
Andrij до Ольга Показати IP 30 Листопада 2017 13:43
Olja, a vu robute masaz svomy 4olovikovi?
Ольга до Дмитра Показати IP 30 Листопада 2017 12:03
Всі які передаються через слиню, що клієнт цілувався . І взагалі з своїми коханими жінками треба таким займатися, а не вибирати в жінки для роботи а для інтиму і задоволення шукати лівих.
Дмитро до Ольга до Дмитра Показати IP 30 Листопада 2017 12:15
"Всі які передаються через слиню" - дуже аргументовано написали ЯКІ хвороби)
Дмитро Показати IP 30 Листопада 2017 12:27
Ольга, ви ображені життям?
Лучанин Показати IP 30 Листопада 2017 12:41
Нічого страшного там немає... під ЖОДНУ статтю їх діянна не підпадають. Але я навіть і не міг пудумати що в нашому провінційному Луцьку є таке) Краще нехай мужик на такий масаж сходить, ніж в барі пробухає тих 500...700 грн.
Мудрий до Лучанин Показати IP 30 Листопада 2017 13:05
Ничо` собі "Нічого страшного там немає". А чеки касові там видають?! Ото ж бо воно й є.
Ольга до Дмитро Показати IP 30 Листопада 2017 13:35
Дмитро, може це чоловіки ображені, що незадоволені своїми коханими і йдуть на такі послуги ?
Ольга до Дмитро Показати IP 30 Листопада 2017 13:37
А ви вважаєте такі послуги треба?
Дмитро до Ольга до Дмитро Показати IP 30 Листопада 2017 13:47
Я вважаю що такі послуги треба. Але при цьому - хочу попередньо нагадати Вам (щоб Ви не зробили якихось неправильних висновків) - що на кожен товар свій купець, і що хто - небудь у такий заклад не піде (хоча б через те, що чисто фінансово не кожен зможе дозволити). А Ви як вважаєте, такі послуги потрібні?
Носатий дядько Показати IP 30 Листопада 2017 14:19
Судячи з кількості коментів народ "вазбуділся" не на жарт(((:
Евген Показати IP 30 Листопада 2017 14:24
Нажаль наше життя дуже буденне,багато сімейних пар не може через багато років пронести блаженство задоволення ,жінки нажаль швидко старіють ось і приходять чоловіки за чимось новим,в душі вони митці!
Лучанка до Евген Показати IP 30 Листопада 2017 17:50
А вам, митець, не гидко з повією розважатися? Коли через неї десятки чоловіків пройшли і ви ж в ту помийку лізете? То який ви після цього митець?
Катя до Евген Показати IP 1 Грудня 2017 10:04
Так зробіть щоб ваша дружина була "вічно" молодою. Допоможіть щось впобуті, з дітками уроки повчіть і т.п. тоді дружина буде мати більше часу на себе і буде як лялечка у будь якому віці))). І голова в неї не буде боліти і масаж із задоволенням зробить який ви забажаєте!
Просто жінка до Катя Показати IP 1 Грудня 2017 10:52
Божечко, святі слова! А то і їсти зроби після роботи, і прибери, і з дітьми ніч не спи, а вранці все спочатку.
Анонім до Катя Показати IP 22 Березня 2018 07:22
катя катя лінь не хто не відміняв так як і секс на стороні
Таня до Евген Показати IP 16 Березня 2018 20:48
Краще б чоловік гроші не в бордель ніс,а свою дружину завів в салон краси,щоб вона завжди красунею для нього була. А такі заклади я думаю все ж потрібні для одиноких мужчин,які ласки можуть тільки купити.Краще хай багатий дядечко візьме готову на це дівчинку за гроші,ніж чиюсь донечку силою в нічному клубі,бо ж у нього є бажання.
Просто жінка Показати IP 30 Листопада 2017 14:59
А що можуть дати чоловікам замучені побутом й дітьми жінки, які ввечері вже з ніг валяться, тож який там секс? Це сумно, але це правда... Як би боляче не було б визнавати (я жінка), але такі заклади мають право на життя... Ні, я не клуша. Я одягаюсь навіть вдома у гарний одяг, ношу панчішки й мереживну білизну. Але що з того? Поки чоловік прийде з роботи, я так намуд##хаюсь з трьома дітьми, що в тих панчохах і вирубаюсь. Тому поки ті діти виростуть, не виключено, що і мій колись туди піде(
Волиняка Показати IP 30 Листопада 2017 15:12
Пів сотні нелегальних казино, які кришуються, можуть працювати. А поганяти щура після важкого дня це не правильно. Це вибір кожного.
Ольга до Дмитра Показати IP 30 Листопада 2017 15:16
Може комусь і потрібні такі послуги? Складається враження, що в усіх чоловіків дружини вдома незадовільняють і вони не додому йдуть розслаблятись. Якщо чоловік відчує краще себе в салонах інтимних, то до дружини може охолоти. Чи не так, Дмитро?
Ілона до Дмитра Показати IP 30 Листопада 2017 15:21
Ящо ви так про жінок виражаєтесь, то явно вони вам нічого робити і не будуть ходіть краще в свої салони і там платіть гроші але душевного задоволення, підтримки від жінок ви не отримаєте, тільки за гроші!!!!! Чоловіки перестали поважати жінок а ведуть себе як хами і все. Але є й ті чоловіки які не ходять в такі салони а пишаються своїми жіночками і таких жінки і люблять а не брехунів і егоїстів .
Лучанка до Ілона до Дмитра Показати IP 30 Листопада 2017 17:52
ЗОЛОТІ СЛОВА!
ДІвчина Показати IP 30 Листопада 2017 15:28
А ви мужчини можете свою жінку задовільнити? А хіба це не ви мужчини старієте і не можете задовільнити жінку і тому п"ялитесь на інших а потім залишаєтесь при своїх інтересах бо інша гроші викачає і до побачення. І якщо як виразився Дмитро жінку називати марамойка, то краще таких чоловіків і не мати ніж таких егоїстів . Нормальні чоловіки задовільняють своїх жінок, а то вибирають самі а потім ще дивуються, що не така. Є чоловіки які вміють любити і поважати Жінку а не "переспати" і ображати підвищуюючи собі самооцінку. Мужчини будьте мужчинами. І звичайно легше піти в салон,де нічого не треба робити заплатити гроші і лежати розслаблятись.
Любитель масажу до ДІвчина Показати IP 30 Листопада 2017 15:55
А деколи треба і заплатити гроші і лежати розслаблятись.
Дмитро до ДІвчина Показати IP 30 Листопада 2017 16:24
"А ви мужчини можете свою жінку задовільнити?" - якщо в Мене немає жінки? Спочатку йди целюліт скинь з боків і інших частин тіла, а потім пиши, що кому і як чоловіки повинні робити.
Анонім до ДІвчина Показати IP 30 Листопада 2017 16:53
А хіба це не ви мужчини старієте і не можете задовільнити жінку і тому п"ялитесь на інших Ти підтвердила своє інтелектуальне обмеження, тому що якщо чоловік, як ти (нижча раса) виразилася - старіє і не може задовольнити жінку, то повір Мені, він і на інших жінок дивитися не буде. І взагалі, якщо чоловік починає дивитися на інших - то це ознака не того, що він старіє (як ти, нижча раса, виразилася), а того, що жінка стає як Я вище виразився марамойкою, і целюлітною тьткою в халаті (напевно якою є, або скоро станеш ти, нижча раса). П.С., Пост не стосується усіх дівчат і жінок, він стосується лише дівчині, яка писала вище.
Любитель масажу Показати IP 30 Листопада 2017 15:53
Масаж там роблять класно, розслабляє. Цілувати(сь) заборонено, ніякого сексу. Дівчата працють нормально. У кожного своя робота - всі професії потрібні, в т.ч. і масажист еротичного масажу.
лук Показати IP 30 Листопада 2017 16:30
Не було б попиту - не було б пропозиції. Лиш би податки платили. Краще в гарних умовах, ніж попідтинню. Це лише в Совєцькому Союзі сексу не було.
Андрій Показати IP 30 Листопада 2017 16:42
Там інтиму немае, я був. Дівчата там нівякому вмовлянні не дають(((
Вікуся до Дмитра Показати IP 30 Листопада 2017 17:02
Живи сам егоїстом і ходи за гроші на масажі. Не всі ж з целюлітом,як тобі попадаються. Є ж ті які люблять своє тіло ,тільки не люблять чоловіків егоїстів
Дмитро до Вікуся до Дмитра Показати IP 30 Листопада 2017 17:20
У Мене хватає харизми і внутрішньої енергії, щоби безцелюлітні і вродливі дівчата Мені робили масаж не за Гроші.
Жіночки Показати IP 30 Листопада 2017 19:16
Зарач чоловіки нормальні переводяться взагалі. Якщо так ображати дівчину, називати різними словами , то такого й мужчиною не можна назвати. Значить не поага вже й доматері, бабусі сестри ,які теж можуть бути в халаті. І такі салони ще більше портять чоловіків, підвищують їм самооцінку, а насправді це ліниві і самозакохані чоловіки
Анонім Показати IP 30 Листопада 2017 19:37
Пінській доктор
Лучанка Показати IP 30 Листопада 2017 21:58
Той Пінський ще та скотиняка. Заробляє "розводом" людей. Ще й працівникам агентва нерухомості ЗП не платить.
дідусь Показати IP 30 Листопада 2017 22:12
Висновок -такі салони не потрібні. Краще будьте мужчинами і своїх вмійте кохати. А то вже світ з розуму, вульгарність, паскудство портить людей дітей покління.
111 Показати IP 30 Листопада 2017 22:38
Відкрию салон масажу для жінок . У нас рівноправвя..нехай нас красівих масують і ублажають ...бо дома не дождешся ! Дівчзата хто за ?
Герда Показати IP 30 Листопада 2017 22:49
Відчепіться одні від одних. Кожен сам вирішує куди йому ходити. Он гральні автомати працюють і ніхто уваги не звертає
Людина Показати IP 1 Грудня 2017 08:36
Можна тут довго сперечатись,дискутувати і ображати,але всі розмови в кінці зводяться до двох речей-секс і гроші і так було завжди.
в чому питання? Показати IP 1 Грудня 2017 08:41
люди дивні, хтось криком кричить за букет хвороб, хоча там чорним по білому написано не надають послуг інтиму, педикульоз максимум))))))-жарт. Інші бють на те, що чоловіки перевелися,хай йдуть до жінок, я є ж чоловіки і розлучені і не одружені... власне це справа кожного. Якесь "ханжество" розвели з приводу цього. Хто захоче піде і питатися ні в кого не буде.
Машка Показати IP 1 Грудня 2017 09:06
Кожен висловлює свою думку і все. А хто що робить це по мірі виховання і по мірі розпущеності своєї
очевидець Показати IP 1 Грудня 2017 09:49
Юнона широковідома у вузьких колах своєю історією. А ви молодці, довести нічого не довели, а інтерес у публіки підігріли. Ось як повинна працювати масштабна реклама, молодці!!!
Чорный пиар Показати IP 1 Грудня 2017 12:35
ОГОГОГОГО скільки коментарів! Піар вдався на славу )))))))))))))))))))))
Любі свині Показати IP 1 Грудня 2017 14:05
Ша народ!!! Чого так встрепенулись?! Одні жіночки кричать шо то бл....во. З сусідом чи з колегою "перепіхнутись" - то не бл...во. А в салон масажу сходити - то бл...во. Інші кричать шо мужикі сволочі - не дають їм все життя бути бєлимі лєбєдями, так перетруждаються, що в кружевній білизні і в панчохах засинають ( як писала одна тут ). І діти достали, приготування їжі і т.д. А ти одна з одною думала що шюб це вічний відпочинок і релакс?! Якщо так - то ви повна дурепа. Дістали і мужикі, які ображають тут жінок і рахують їх за нижчу расу. Якщо ти так думаєш, то спи один з одним, шо ж з "нижчими спати"? Висновок - вся ця затія - непогано продуманий піар і реклама на мій погляд безвредного закладу. Є гірші заклади. Але кожен повинен право мати вибір куди йти чи не йти.
А В О С Ь до Любі свині Показати IP 1 Грудня 2017 15:33
А мені і звідси все добре видно
... Показати IP 2 Грудня 2017 12:17
Нічого страшного в цьому немає....а коменти роблять завісливі дівки от і все...дайте спокій кому треба тйо і ходить насильно туди ніхто ніког оне заганяє
Валентина Показати IP 19 Грудня 2018 09:28
Аааааа, жінки розкудахталися: "чоловіки наші туди підуть, біда!" Якщо страшно, що чоловік піде, то до одного місця такий чоловік, але ж є ще і неодружені чоловіки, а якщо цей бізнес буде легалізований, то дівчат перевіряти мають на хвороби, краще вже так ніж згвалтування, підпільний бізнес і продаж в інтимне рабство.
Ігорь Показати IP 6 Вересня 2019 13:24
Хоть щось толкове відкрили у нашому місті і крапка!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus