USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький спиртогорілчаний завод обшукали

24 Липня 2017 17:13
Податкова міліція провела обшуки на луцькому спиртогорілчаному заводі ДП "Укрспирт" та опечатала бочку з облікованим спиртом, пише Конкурент.

Як повідомляють центральні медіа, податкова міліція під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури проводить обшуки на 41 спиртзаводі по всій Україні. Керівник Луцького МПД ДП "Укрспирт" Денис Шмаров повідомив, що й на Луцькому спиртогорілчаному заводі такі обшуки також проводяться.

Заступник керівника Луцького МПД ДП "Укрспирт" Олег Гушинець розповів, що податкова міліція діє на підставі ухвали Шевченківського районного суду Києва.

Як повідомляють джерела, кримінальна справа відкрита за ст 212 ККУ (Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів). Олег Гушинець розповів, що кримінальне справа порушена ще від 19 лютого 2014 року і вже проводили обшуки рік тому і вилучали папери.

Податкова міліція перевіряла документи та наявність на заводі необлікованого спирту. За словами Олега Гушинця такого спирту на Луцькому спиртзаводі не знайшли оскільки в них все облікується. І все що було відповідно до документів, було й в наявності.

Втім податкова опечатала бочку з облікованим спиртом, через що його наразі не зможуть продати.

Олег Гушинець сказав, що спиртзавод буде звертатись в прокуратуру з цього приводу щодо неправомірних дій працівників податкової міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus