USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький ЦНАП не встигає обслуговувати клієнтів

10 Червня 2016 10:53
Щодня біля Луцького Центру надання адміністративних послуг збираються черги: люди з самого ранку намагаються взяти талон на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Керівництво ЦНАПу пояснює: фахівці управління Державної міграційної служби, що надає таку послугу, не встигають обслуговувати клієнтів.

Адміністратори Центру готові виконувати цю роботу. Вже придбане відповідне обладнання, однак, воно не використовується.

Детальніше - у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мля Показати IP 10 Червня 2016 12:21
Бо на фіг було ламати стару систему отримання паспортів, коли міські жителі отримували їх в міському паспортному столі, а жителі з сіл і районів в обласному? Був розподіл, а зараз всі села і райони ломонулись в Луцький ЦНАП, хоча він має надавати послуги саме лучанам, то й зрозуміло, що той нещасний ЦНАП не справляється з такою кількістю народу, при всьому бажанні - як завжди все дебільно, бо видно в багатьох "мудрих" керівників -новаторів-покращуючів, на шиях не голови, а дупи.
з досвідом Показати IP 10 Червня 2016 14:11
тиждень бігала з необхідністю оформити документ... який треба терміново!!! зранку займала черги і.... навіть не дійшовши до дверей, ще на сходах чула крик: на закордонний місць нема.... Талончик попереднього запису вибила... з датою через тиждень... Прийшла в назначений день і вперше!!!!! нормальна працівниця якась вийшла і порадила по-людськи, що швидко і без черг можна все зробити на Грушевського...................... Стільки нервів і часу втралила через цей чортовий цнап(((( На Грушевського здала за 5 хв. ... але правда, трохи дорожче обійшлось((
Анонім до з досвідом Показати IP 10 Червня 2016 17:04
а на Грушевського, що ЦНАП №2 ... чи підпільна контора??
123 Показати IP 10 Червня 2016 16:31
там у ЦНАПі нема нормального керівника і організатора ,все по блату беруть людей ,а як такі працюють всім відомо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus