USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Луцький ЦНАП закуповує нове обладнання

28 Травня 2018 15:43
Три комплекти автоматизованого обладнання для робочих місць планує закупити Центр надання адміністративних послуг у Луцьку.

Відкриті торги для визначення постачальника товарів департамент оголосив через систему електронних закупівель. Аукціон розпочнеться 29 травня.

Йдеться про обладнання автоматизованих робочих місць для виконання функцій із взяття біометричних даних, оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

Так, до складу обладнання автоматизованих робочих місць входять персональний комп’ютер, 2 LЕD-монітори (для оператора та клієнта), клавіатура, «миша», блок безперебійного живлення, дзеркальна фотокамера з мережевим блоком живлення, комплект фотоаксесуарів, USB-концентратор, планшет для підпису, зчитувач відбитків пальців, повносторінковий зчитувач документів із модулем для ID-карт, цифрова клавіатура для введення ПІН‑кодів та мережеві фільтри для підключення.

Вартість апаратних частин оцінили в 635 тисяч гривень. ЦНАП має отримати їх до 15 липня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus