USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Аби видавати паспорти, луцький ЦНАП укладатиме новий договір

25 Квітня 2017 18:08
Для того, аби відновити видачу закордонних паспортів у Луцьку, необхідно докупити обладнання та укласти договір з іншою фірмою.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Зі слів представників ЦНАПу, захищений канал зв’язку, яким зв’язувалися з підприємством «Оріон-сіті» для виготовлення закордонних паспортів, досі перекритий. Адже ведуться слідчі дії і СБУ вилучило все обладнання.

Для того, щоб заключити договір з іншою фірмою, потрібно докупити обладнання на суму 118,7 тисячі гривень, з більш захищеним зв’язком. До слова, заключити договір мають з ДП «Українські спеціальні системи», яке радить СБУ, бо «немає альтернативи».

Нагадаємо, з 6 квітня луцький ЦНАП не приймає документи на виготовлення закордонних паспортів. Зі слів представників ЦНАПу, щодня бюджет міста втрачає 35 тисяч гривень. Невдоволені такою ситуацією і лучани.

Тому члени бюджетної комісії пропонують виділити кошти на закупівлю нового обладнання для ЦНАПу, аби врешті там почали оформляти закордонні паспорти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лом Показати IP 25 Квітня 2017 18:28
А в нас як не кривий то мякий Як вже це все дістало¡!!!!!!!
Коля Показати IP 25 Квітня 2017 23:08
За 5 днів (тиждень) може окупитися обладнання. Зате ДП "документ" від цього "жнивує"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus